oare sunt insarcinata?
sunt la al 2 blister de anticonceptionale, si de cand am inceput sa le iau stau in stres continuu de acel 1% care exista risc de sarcina, daca nu am diaree si nu am luat alte pastile si ma simt foarte bine de la ele pot sta linistita 100%? luna trecuta mi-a venit menstruatia a 4 zi de pauza (adica dupa primul blister)
2 comentarii
deci daca nu va multumeste nicio metoda contraceptiva, exista una 100% sigura, mai buna decat toate de pana acum, care se numeste ABSTINENTA. asta ar trebui aplicata tuturor oamenilor care nu au nici macar minimul de educatie sexuala.
anticonceptionalele inhiba ovulatia si fac imposibila o sarcina. se zice 99% ca sa nu stea linistite persoanele si sa uite sa ia pastile sau sa le tot schimbe orele sau cine stie ce altceva. dar practic nu exista nicio femeie de care sa fi auzit eu care sa fi ramas gravida cu anticonceptionale (am mai auzit dintre acelea care iau hormoni sub forma de injectii pe 3-6 luni, mai ales daca e posibil sa nu se potriveasca cu organismul lor)...
anticonceptionalele inhiba ovulatia si fac imposibila o sarcina. se zice 99% ca sa nu stea linistite persoanele si sa uite sa ia pastile sau sa le tot schimbe orele sau cine stie ce altceva. dar practic nu exista nicio femeie de care sa fi auzit eu care sa fi ramas gravida cu anticonceptionale (am mai auzit dintre acelea care iau hormoni sub forma de injectii pe 3-6 luni, mai ales daca e posibil sa nu se potriveasca cu organismul lor)...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ce sanse am sa fiu insarcinata?
- 8Oare sunt insarcinata dupa ce am luat o luna Triregol?!
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 8Insarcinata sau nu?
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 12de ce intarzie mensruatia asa mult???
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 18ciclu menstrual
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 7Sarcina sau dereglare?
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 2Sarcina sau dereglare hormonala
- 1Posibila sarcina?
- 2sarcina sau nu?
- 2Ce se intampla?
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: