oare sunt insarcinata?
sunt la al 2 blister de anticonceptionale, si de cand am inceput sa le iau stau in stres continuu de acel 1% care exista risc de sarcina, daca nu am diaree si nu am luat alte pastile si ma simt foarte bine de la ele pot sta linistita 100%? luna trecuta mi-a venit menstruatia a 4 zi de pauza (adica dupa primul blister)
2 comentarii
deci daca nu va multumeste nicio metoda contraceptiva, exista una 100% sigura, mai buna decat toate de pana acum, care se numeste ABSTINENTA. asta ar trebui aplicata tuturor oamenilor care nu au nici macar minimul de educatie sexuala.
anticonceptionalele inhiba ovulatia si fac imposibila o sarcina. se zice 99% ca sa nu stea linistite persoanele si sa uite sa ia pastile sau sa le tot schimbe orele sau cine stie ce altceva. dar practic nu exista nicio femeie de care sa fi auzit eu care sa fi ramas gravida cu anticonceptionale (am mai auzit dintre acelea care iau hormoni sub forma de injectii pe 3-6 luni, mai ales daca e posibil sa nu se potriveasca cu organismul lor)...
anticonceptionalele inhiba ovulatia si fac imposibila o sarcina. se zice 99% ca sa nu stea linistite persoanele si sa uite sa ia pastile sau sa le tot schimbe orele sau cine stie ce altceva. dar practic nu exista nicio femeie de care sa fi auzit eu care sa fi ramas gravida cu anticonceptionale (am mai auzit dintre acelea care iau hormoni sub forma de injectii pe 3-6 luni, mai ales daca e posibil sa nu se potriveasca cu organismul lor)...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 5Cand apar semnele de gravida?
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 3speriat de moarte.. a ramas insarcinata?
- 12sarcina, ciclu menstrual neregulat
- 1sunt insarcinata?
- 9sub semnul intrebarii!!
- 10Exista vreun risc???
- 5intarzierea menstruatiei, nitriti in urina + simptome ciudate
- 3o fii bb, n-o fii?
- 5ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 4Sunt şanse sa fi rămas însărcinată ?
- 0sunt insarcinata?
- 1Sunt gravida?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 2Risc de sarcina ?
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: