Oboseala accentuată
Buna ziua! Am câteva zile de cand ma doare in piept la efort iar durerea se simte si in spate. Durerea din piept e că atunci când trag aer rece iarna. Pana astazi nu aveam decât durerea asta dar azi simt ca obosesc foarte repede, la lucruri de rutină zilnică începe să mă doară in spate si piept. Nu tusesc, în schimb scuip o secretie aproape incolora. Am o broșita cronica diagnosticata acum ceva ani, însă până acum nu am avut asa simptome de la ea.
E posibil sa fie o problema de la plămâni sau e vorba despre altceva? Va multumesc !
E posibil sa fie o problema de la plămâni sau e vorba despre altceva? Va multumesc !
1 comentarii
Hristos a Înviat! Durerea este continuă sau apare și dispare? O simțiți și în repaus? Are caracter de înțepătură, junghi, arsură, gheară, apăsare/presiune? Este ameliorată de ceva? Aștept să-mi răspundeți la aceste întrebări. Durerea toracică este cel mai frecvent de natură cardiovasculară sau pulmonară, deși există și alte cauze. Mai există și alte simptome? După răspunsurile dumneavoastră ne vom orienta spre ceva cardiac sau pulmonar, sau vom exclude aceste cauze. O seară liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme mari cu somnul. ajutor, va rog!
- 43Oboseala, dureri, pierderi de memorie
- 8pneumonie cu complicatii??
- 3ma simt mereu obosita
- 3inima marita, copil 6 ani
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 4mononucleoza infectioasa
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 4Lipsa poftei de mancare, greata, oboseala.
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 3Stare de rau in tot corpul
- 4Imi vine sa vomit dupa fiecare masa si sunt foarte obosit in ultimul timp...sugestii?
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 5Oboseala aproape permanenta, o usoara dispnee, scaune modificabile zilnic + dureri abdominale
- 7Stare de oboseala, ameteli, dureri gambe dimineata
- 3Stare generala proasta, oboseala, slabiciune musculara, ameteli, pierdere in greutate
- 0Rezultat analiza GGT in valoare de 140
Mai multe informații despre: Oboseala durere toracica la efort
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: