ochelari pentru sederea la pc?

17-11-2010
danielutza18
Nu este medic/terapeut
danielutza18
buna seara.Cand stau la P.C, dupa o perioada ochii imi devin sensibili...as vrea sa imi fac ochelari doare pentru cand stau la PC...afecteaza ochii intrun fel acesti ochelari?...adica...dupa aceea ar trebui sa ii port mai mult?...pentru ca nu am probleme cu ochii...si as vrea sa port ochelari doar pentru sederea la computer..va rog sa imi raspundeti...va multumesc anticipat
2 comentarii
0
21-11-2010, ora 09:37
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! In primul rand, trebuie sa faci un consult oftalmologic cu cicloplegie si refractie pentru a vedea daca ai sau nu si un viciu de refractie. Daca este nevoie, se fac ochelari cu dioptrii si cu filtru pentru calculator.Daca nu ai un viciu de refractie( de obicei, hipermetropie mica) poti face ochelari numai cu filtru; eu iti recomand un filtru verde. Daca apar si senzatie de uscaciune, usturime, corp strain, iti recomand lacrimi artificiale, eu prescriu lacrimi pe baza de acid hialuronic, in amandoi ochii, 1 picatura la nevoie.Numai bine
0
21-11-2010, ora 22:08
danielutza18
Nu este medic/terapeut
danielutza18
ok..multumesc mult pt. raspuns.as mai avea o intrebare daca ati putea sa imi raspundeti: ochelarii aceia i pot purta d fiecare data cand imi simt ochii sensibili/obositi sau doar cand stau la PC?
Adaugă un comentariu / răspuns