Ochi bolnavi

17-01-2015
matusa
Nu este medic/terapeut
matusa
Buna seara. Am probleme cu ochii de mai multi ani. Din pacate, oriunde am mers mi s-au prescris doar ochelari. Dar, ochii mei lacrimeaza puternic la vint, la rece. Au o secretie aproape permanenta, urit mirositoare. Uneori, simt ca ma maninca ceva in ochi (dar nu pot sa ma scarpin ca pe piele). Nu e lipsa de igiena. Cind acea secretie ajunge pe pielea obrazului, acolo apare o iritatie, ceva ce seamana cu o rana deschisa. Seara, la lumina artificiala, nu mai vad aproape deloc, chiar daca becurile insumeaza 400 w. Nu am urmat nici un fel de tratament, pentru ca nu mi s-a prescris nimic.
Doresc un sfat, o indrumare la un medic oftalmolog (nu optician) oriunde ar fi. Multumesc.
2 comentarii
0
20-01-2015, ora 07:49
mariabotea
Nu este medic/terapeut
mariabotea
Poate nu e de domeniul oftalmologiei problema dumnvoastra.De exemplu orice marire in volum a hipofizei sau un adenom al acesteia apasa pe nervii optici si de aici rezulta tulburari de vedere sau chiar orbire.Poate ar trebui sa consultati un endocrinolog.De mentionat-unul din cinci oameni au adenom hipofizar, dar de obicei acestea sunt mici si nu deranjeaza.
0
20-01-2015, ora 13:58
matusa
Nu este medic/terapeut
matusa
Multumesc @mariabotea. Dar, cea ce imi spuneti dumneavoastra, ar explica tulburarile de vedere, nu si secretia sau o infectie. Voi urma sfatul dumneavoastra pentru problemele de vedere seara. Dar ce fac pentru infectie? Asta ma supara cel mai mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •