Ochii ieşiţi din orbite

26-02-2015
Alexandra66
Nu este medic/terapeut
Alexandra66
buna ziua, am o problema de vedere la ochiul stâng, vad puţin in ceata cu el. Am fost la oftalmolog si mia spus ca nu e nimic decât o mică diferenţa 0, 5 la ochiul stang si la dreptul 0, pentru asta nu a vrut să-mi dea ochelari, dar problema e ca la dreptul am observat ca mi-e puţin ieşit din orbita cam 1mm.dar totuşi nu mi-a scris nicio reţeta si ochii imi sunt foarte obosiţi iar dreptul il simt greoi.va mulţumesc.
2 comentarii
0
26-02-2015, ora 10:44
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Afectiunea dumneavoastra(daca nu e ceva mostenit) de regula e legata de o dereglare a functionarii tiroidei, de o hiperfunctie(hipertiroidism-basedow graves).Chiar daca nu aveti simptome manifeste ale afectarii tiroidei ar fi bine sa va faceti un control endocrinologic(analiza sange TSH).Pot fi si alte cauze dar rare(infectii, tensiune in ochi/glaucom, etc)...
0
19-03-2015, ora 13:46
albuaurelia
Nu este medic/terapeut
albuaurelia
DOAMNA ALEXANDRA, IN CAZ CA VA DOARE SI CAPUL SAU NU SI DACA OFTALMOLOGIC NU AVETI NIMIC MERGETI LA NEUROLOG POATE FI CAUZA UNOR VASE DE SANGE AFLATE IN SPATELE OCHIULUI SA VA DEA O TRIMITERE LA O INVASTIGATIE NUMITA ANGIOGRAFIE.ACEASTA SE FACE IN UNELE SPITALE DE STAT PE BAZA TRIMITERII DE LA MEDICUL DE FAMILIE PENTRU INTERNARE LA NEUROLOGIE. DACA VREI SA VORBIM TEL MEU ESTE 0735981375. INSANATOSIRE GRABNICA.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •