ochiul drept sensibil
salut, am probleme doar cu ochiul drept, este sensibil, din cand in cand se inrosesc venele dinspre coltul strang si ma ustura atunci cand clipesc, sau ma doare cand imi mai apare si un punct foarte mic si alb, in diferite locuri, il simt k si cum as avea ceva in ochi(un graunte de nisip). roseata si usturimea poate dura si cateva zile, in schimb grauntele dispare pe parcursul unei zile, sau dupa ce dorm. ce as putea avea si cu ce pot trata?
2 comentarii
Buna dimineata! Trebuie sa mergi la un consult oftalmologic, ne intereseaza examenul biomicroscopic al polului anterior si un test Schirmer, refractia dupa cicloplegie( este nevoie si de o prescriptie optica???). Eu iti recomand si un examen bacteriologic al secretiei conjunctivale, examen de evidentiere a Ag chlamydial, Ig G antiVHS. Iti mai recomand igiena locala cu un sampon pentru bebelusi " No tears", iar local, pana avem un rezultat al investigatiilor, Ocuflash -1 picatura de 5 ori pe zi, in amandoi ochii, 10 zile si lacrimi artificiale, de exemplu, Lubristil ( sau alte lacrimi pe baza de acid hialuronic) -1 picatura in amandoi ochii, la nevoie( cand exista senzatia de usturime), pana la 5 picaturi pe zi. Numai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața