ocluzie intestinala

03-04-2010
ghiocalina
Nu este medic/terapeut
ghiocalina
buna.mama mea a fost operata acum o luna de hernie la buric, apoi in nici o saptamana de lipitura de matul gros cu matul subtire.de la a 2a operatie isi revine foarte greu, diagnosticul de externare este ocluzie intestinala, sindrom aderential, cardiopatie ischemica cronica si pericardita subacuta.are scaun, are vanturi, ragaie, dar durerile matelor nu dispar.la externare nu am primit nici un regim alimentar pt ea.nu stiu ce sa-i dau sa manance sa nu ii fie rau.ati putea sa imi spuneti in cazul ei ce regim alimentar are nevoie?astept raspunsul dumneavoastra cat mai urgent.multumesc.
5 comentarii
0
04-04-2010, ora 13:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In primul rand mamei i-ar trebui un remediu homeopat prescris de un medic care ar putea-o ajuta la aceasta ocluzie si la daunele de dupa operatie. Mergeti la un medic homeopat daca puteti. Daca nu scrieti-mi un email si va spun eu ce remediu homeopat o poate ajuta.
Mancarea ar trebui sa fie cat mai usoara, legume fierte, paine alba prajita sau uscata (pesmet), fara lactate si carne. Trebuie evitat tot ce fermenteaza.
Ceai de seminte de fenicul si de salvie sunt bune la astfel de afectiuni.

Mai jos 2 retete naturiste pt. astfel de afectiuni

Hernie, rupturi de maţe, de organe, intestine slăbite, stomac şi
rinichi coborati, uter deplasat
Unguraş cu vin şi miere

"Cine are măruntaiele slabe şi rupte să fiarbă unguraş în vin cu destulă miere, să păstreze ierburile şi vinul în vasul acesta şi să-l bea des şi el îi vindecă măruntaiele". Trei linguri de unguraş se fierb în trei sferturi de litru de vin cu 100g de miere. Ierburile rămân în vas până se termină vinul şi se bea des din acest vin (de 3 ori pe zi) câte un păhărel de 20 ml. Tratamentul ţine câteva luni şi se poate face o pauză de 1-2 săptămâni la fiecare 4 săptămâni de cură.

Hernie
Iederă şi tătăneasă

"Când unui om i se rupe prapurele printr-un accident să ia frunze de iederă (Efeu) şi de doua ori mai mult tătăneasă (Beinwell) şi să le fiarba în vin bun. După ce s-au fiert să se strecoare de vin şi să se pună calde peste locul unde a apărut ruptura şi ele vor împreuna şi suda ruptura. Iar în vin să se pună ceva curcuma albă şi tot aşa de mult zahăr ca şi cât au fost frunzele de efeu şi multă miere cu spuma scoasă şi să dea toate astea din nou în fiert. Strecoară totul printr-un săculeţ...Bea băutura asta des după masă şi noaptea (seara înainte de culcare).

În afara de asta taie rădăcina de la tătăneasă în bucăţi mici şi pune-o crudă (nefiartă) în vin pentru ca vinul să ia gustul ei şi vinul ăsta bea-l pană la vindecare (impreuna cu primul remediu)"

33 g de frunze de efeu, 66g de tătăneasă, 10g de curcumă albă, 2 linguri de zahăr, 4-6 linguri de miere fiartă cu spuma scoasă, trei sferturi de litru de vin de calitate
Leacul 1 : Se bea un păharel din vinul cu curcuma după masă de prânz şi de seară.

Leacul 2 : 3 linguri de rădăcină de tătăneasă se pun 4 zile într-un litru de vin. Se bea o jumătate de pahar din acest vin (la masă).
0
04-04-2010, ora 22:23
ghiocalina
Nu este medic/terapeut
ghiocalina
va multumesc pt raspuns.cunosc un medic naturist foarte bun si ea ne-a recomandat un tratament homeopat, dar am crezut k nu va fi nevoie dupa informatia medicului care a operat-o.multumesc din nou pt urgenta cu care mi-ati raspuns pt k nu stiam ce sa-i mai dau sa manance k sa nu ii fie rau.carne de pui sau peste are voie?multumesc.
0
06-04-2010, ora 20:03
ghiocalina
Nu este medic/terapeut
ghiocalina
buna.diagnosticul de la prima externare este hernie ombilicala inbcarcerata, sindrom subocluziv remis, cardiopatie ischemica cronica pe data de 6.03.2010.dupa aceasta operatie s-a recuperat foarte bine.pe data de 10.03.2010 dupa examenul clinic, paraclinic si a consultatilor interdisciplinare se decide interventia chirurgicala, unde se evidentiaza subcutanat o colectie sero-hematica de 20ml si un proces aderential care intereseaza o ansa de ileon si epiplon;se practica liza aderentelor.la externare pe data de 02.04.2010 diagnosticul de externare este ocluzie intestinala, sindrom aderential, cardiopatie ischemica cronica, pericardita subacuta.dupa a 2 a operatie nici acum nu si-a revenit.maine v-a veni un doctor pt acest tratament homeopat.sper sa se faca bine.sincer nici nu mai stiu ce sa ii dau de mancare k sa nu ii fie rau si sa aiba dureri de mate.va multumesc pt raspuns.
0
16-04-2011, ora 11:15
pytyclau
Nu este medic/terapeut
pytyclau
buna.diagnosticul e ocluzie intestinala carcironatoza peritoriala cancer stomac..a fost operat dar nu a avut ce sa-i faca dct deoarece era plin de tumori si nu are nici o solutie chirurgicala.va rog dak sti alta solutie sa ma ajutati ca dct a zis k nu mai are ce sa ii faca.bolnavul e tatal meu si are o varsta de 43 ani.va rog sunt disperata k mia zis dct k nu stie kt mai traieste.ast un rasp de la voi...
0
13-04-2016, ora 22:04
Lorennaaa
Nu este medic/terapeut
Lorennaaa
Buna seara! Am un colon iritabil si o colita de fermentatie! Ma doare in partea stanga colon descendent, avand tripla cutura in zona splinei. Simt ca si un nod la 3 cm de la zona ambilicala pe orizontala in partea stanga. Simptome: durere dupa actul sexual timp de o saptamana, la unele alimente, medicamente, la efort, si aproape la orice, gandindu-ma bine. Poate fi ocluzie intestinala? Va rog frumos sa ma ajutati, un sfat, indrumati-ma sa'i dau de capat bolii!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: