Off, masturbarea asta!

14-04-2008
lion
Nu este medic/terapeut
lion
Ce se poate intampla daca te masturbezi prea des? (cam de 3-4 ori pe zi uneori) ma poate afecta cu ceva? Am inceput sa ma masturbez de la varsta de 21 de ani si cam nu ma pot lasa (intradevar poate suna rusinos dar asta este adevarul) am cam 2 ani decat ma tot masturbez si am incercat sa ma las si nu reusesc; ce solutie ar exista oare ca sa scap de acest viciu? sa imi gasesc o femeie cu care sa fac sex insa nu prea ma atrag si nu sunt homo;:)
14 comentarii
0
15-04-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Bineinteles ca afecteaza organismul, pentru ca lichidul spermatic e foarte bogat in substante necesare organismului, pe care le pierzi. Afecteaza organismul, chiar daca unii medici nu condamna masturbarea, in moduri multiple. Poti scapa de ea cu multa VOINTA, dandu-ti seama ca-ti dauneaza, in timp (nu poti astepta sa te lasi de pe o zi pe alta), dar e nevoie de foarte multa vointa. Trebuie sa incepi sa te abtii.
0
15-04-2008, ora 00:00
olimpia71
Nu este medic/terapeut
olimpia71
pt lion ai nevoie de un psiatru
0
15-04-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Ma indoiesc ca va merge la psihiatru! La psihiatru te duci daca ai boli psihice, or masturbarea e o deprindere, nu o psihopatie!
0
15-04-2008, ora 00:00
lion
Nu este medic/terapeut
lion
va multumesc mult; o sa fac tot posibilul ca sa uit de acest viciu insa am mai incercat si nu am reusit; cam maxim 4 zile am rezistat; si o sa incerc cu toata vointza mea sa ma las; am reusit cu toata vointza mea sa termin o facultate si chiar nu o sa am vointza sa ma las de viciu asta; oricum va multumesc mult de tot
0
15-04-2008, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Draga Lion, masturbarea este cam similara cu un act sexual, ca senzatii, se atinge deseori orgasmul. Este o autosatisfacere.
totul este sa nu o faci prea des, cum faceai tu pentru ca acele orgasme te extenueaza.
Este ca si cum ai face dragoste de trei ori pe noapte ce faceai tu.
Daca uneori nu te poti abtine si mai greseti, nu e nimic, sa nu mai exagerezi, atata tot.
sa vezi ca cu timpul iti vei gasi o prietena, o vei iubi si poate te vei si casatori. Atunci vei avea o relatie normala si nu te vei mai masturba.
0
16-04-2008, ora 00:00
lion
Nu este medic/terapeut
lion
pai se pare ca de la atata masturbare m-am mai si ingrasat si nu prea imi place; sa incerc sa ma las de tot ca poate reusesc sa si slabesc; nu sunt gras tare dar oricum nu prea imi place cum arat la varsta mea si la inaltimea pe care o am; merci mult oricum si multumesc mult pentru sfaturile date !!
0
20-04-2008, ora 00:00
adrian2008
Nu este medic/terapeut
adrian2008
Am si eu o intrebare: masturbarea de la 10 la 25 de ani practicata destul de des poate duce la pierderea parului, la diminuarea atentiei, scaderea intelectului, lipsa vitalitatatii, tremurul mainii, ingrasare, stoparea cresterii, pana la atac de panica si izolare sociala? Din ce alta cauza pot aparea simptomele astea?
0
16-05-2008, ora 00:00
user_nou
Nu este medic/terapeut
user_nou
m-ar interesa si pe mine ce fel de suplimente sa iau in cazul in care am practicat ani multi de masturbare intensa si se pare ca au inceput sa-si faca efectul
0
21-07-2008, ora 00:00
Glady
Nu este medic/terapeut
Glady
Circula la un moment dat ideea (cred ca prin evul mediu) ca masturbarea duce la orbire. Bineinteles ca asta lovea in... orbi... si acum sa aud ca de la asta iti cade parul... scaderea intelectului... eu spun sa te calmezi ca oricare din aceste "efecte secundare" nu are legatura... Dincolo de faptul ca religia crestina condamna, medicina considera ca e normal si chiar benefic in anumite limite. Eu cred ca si daca o faci in vreo zi de 3-4 ori, dar nu in fiecare zi... sau uneori mai iei o pauza si te calmezi. inca e OK. Excesul de masturbare produce cel mai mare impact asupra VOINTEI. Ai sa remarci ca asta e principala problema dupa ce te masturbezi... nu mai ai aceeasi putere sa faci treburi in casa, sa inveti, sa iesi in oras, sa faci sport. Pe de alta parte nu iti recomand sa te lasi de asta, nu numai ca nu e posibil psihic vorbind, parerea mea, ci doar sa o raresti... si sa te gandesti si la femei. Inca un sfat... daca ajungi cu o femeie care te atrage in pat... sa nu uiti ca masturbarea are si partile ei bune... te sfatuiesc sa o aplici in paralel si chiar cu partenera ta, inclusiv sa o masturbezi si pe ea, bineinteles sa faci si actul normal. Vei descoperi ca poti deveni un "amant" perfect, ca masturbarea reciproca va poate oferi la amandoi un sex indelungat si astfel sa aveti o relatie sexuala implinita. Mai mult... daca faci des... calitatea spermei este slaba si riscul sa lasi gravida femeia e f mic... si in final... un ultim sfat... cu o femeie e totusi mai interesant decat de unul singur... si nu uita... sexul este 90% in creier... in imaginatie.
0
18-08-2008, ora 00:00
octav
Nu este medic/terapeut
octav
eu stiam ca din contra, daca te masturbezi ai mai multe sanse sa lasi gravida o femeie, pt ca sperma se reinnoieste
0
14-04-2009, ora 03:49
bbmiau
Nu este medic/terapeut
bbmiau
Oarecum amuzant forumul asta sau ce o fi !! :)) Prima oara m-am masturbat la gradinitza. De pe clasa a 4-a adica la ~ 10 - 11 nu stiu daca a trecut o perioada de mai mult de o saptamana juma sa nu o fac..in rest aproape zilnic. Acum am 22 de ani si nu am nici o problema de ordin psihic sau fizic si nici EJACULARE PRECOCE. Cand am inceput sa "practic" in urma orgasmului nu eliminam lichid seminal, nici nu aveam cum. La pubertate cand a aparut sperma, am invatat sa am orgasm fara sa ejaculez desi greu cu timpul am reusit (ejacularea totusi exista dar se produce in vezica si nu afara). Ideea e ca desi fac asta 6 zile pe saptamana cel putin o data pe zi, am si prietena, de care sunt f multumit dpdv sexual... apropo masturbandu-ma am reusit sa devin mai potent invatand sa ma controlez (deci nici vorba de ejaculare precoce).. SI INCA CEVA, experientza mi-a aratat ca e mai greu sa faci sex de 3-4 ori pe zi/noapte 1-2 ore cu prietena decat sa te masturbezi o data 10-20 min din toate punctele de vedere... la ce concluzie ajungeti ? ca sexul normal te distruge fizic si psihic de cel putin 3 ori mai mult decat simpla masturbare care iti oboseste mana :))...nu intelegti gresit, nu as da o partida de sex cu femeia pe care o iubesc pentru o masturbare, deci nu am ajuns introvertit din cauza asta
0
14-04-2009, ora 03:49
bbmiau
Nu este medic/terapeut
bbmiau
Vechile mituri că masturbarea duce la nebunie, îţi opreşte creşterea, [etc...] sunt doar asta, mituri care-şi aveau probabil originea în atmosfera puritană a epocii victoriene. Nu numai că masturbarea nu are efecte negative, dar probabil e mai sănătoasă decât încercarea de a suprima puternicele impulsuri sexuale pe care le simt mulţi bărbaţi, mai ales adolescenţii. Masturbarea oferă o descărcare importantă şi sigură a acestor impulsuri şi-i păzeşte pe bărbaţi de practicile nesigure cum ar fi sexul cu prostituatele, relaţiile adultere sau sexul forţat, adică violul.
Nu există nici o dovadă ştiinţifică că masturbarea cauzează orbire, nebunie sau ale boli menţionate de Ellen White. Orice fiinţă umană cu puţină raţiune îşi dă seama că masturbarea nu poate fi mai dăunătoare decât actul sexual propriu-zis! Clinica din Cleveland afirmă:

În general, comunitatea medicală consideră masturbarea a fi expresia naturală şi nedăunătoare a sexualităţii atât bărbaţilor cât şi femeilor. Nu provoacă nici o rană fizică şi nici nu face rău trupului şi poate fi practicată temperat de-a lungul vieţii unei persoane ca parte a unui comportament sexual normal." (© Copyright 2001, The Cleveland Clinic)
0
14-04-2009, ora 03:50
bbmiau
Nu este medic/terapeut
bbmiau
Adevarul despre masturbare

Nu iti cad dintii, nu te imbolnavesti de epilepsie, nu devii mai putin sociabil daca te masturbezi. Din contra, efectele masturbarii sunt benefice atat pentru o viata sexuala normala, cat si pentru sanatate.
0
14-04-2009, ora 04:43
Demian
Nu este medic/terapeut
Demian
Stiinta, in prezent nu condamna masturbarea, aceasta nu exclude probabilitatea reala ca, ea... sa fie totusi urmata de niste afectiuni, bine-nteles dupa o practica mai indelungata.
Dupa cum consider ca stim, stiinta se "schimba" de la un an la altul, acum stim ca masturbarea e ceva normal si ca nu provoaca vreo afectiune dar poate peste cativa ani cineva va spune altceva conform ultimelor cercetari.
Eu ma refer la masturbarea care incepe din copilarie, cand corpul...poate ca nu este pregatit pentru o activitate sexuala normala dar datorita inclinatiilor pe care le avem si care sunt naturale, incepem sa ne masturbam de multe ori inainte de pubertate, pe langa tendinta de masturbare, mai vedem si diverse materiale porno care te conduc pana la urma involuntar la onanism.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •