Omitere 3 anticonceptionale

Buna ziua. Folosesc Artizia de 2 luni...luna aceasta am luat 7 pastile dupa care am plecat din localitate si am uitat sa iau blisterul cu mine neputand astfel sa iau 3 pastile(pilula 8, 9 si 10). Cum ma sfatuiti sa procedez in continuare?
6 comentarii

Dupa PRIMELE 7 pastile din folie ai uitat sa iei urmatoarele 3?

Faci in felul urmator...iei pilulele in continuare, cate una pe zi la ora stabilita pana termini folia, dar in urmatoarele 10 zile te protejezi suplimentar -folosesti prezervativ sau te abtii de la relatii sexuale...Atat.

buna fetelor va rog ajutatima si pe mine, am avut un avort si acuma cand imi vine prima menstruatie vreau sa iau anticonceptionale desorell, ce parere aveti sunt bune daca ati folosit, si cum sa le iau ??????

Buna ziua! Folosesc pilule Artizia de 1 an si 4 luni. Luna aceasta am omis sa iau 2 pilule, in saptamana a 2-a. Tin sa precizez ca joi am avut contact sexual(am luat pilula si joi si vineri) insa sambata si duminica nu(zilele 9 si 10). Astazi, a 11-a zi, am luat doua pilule. Cum sa procedez? Sa iau astazi, la ora normala inca 1? sau maine 2? Exista riscul unei sarcini ? Va rog sa mi raspundeti! Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am uitat o pastila... metode contraceptive alternative.. o saptamana sau 2?
- 5ce se intampla daca am uitat pilula inca din prima zi?
- 3uitat 3 pastile in a 2-a saptamana
- 3am uitat pilula a 2-a din prima saptamana
- 3Am uitat pastila!!!
- 1omitere pilula 3 yaz
- 1pastila omisa in saptamana intai
- 42 pastilute uitate, din blistere diferite
- 5Am uitat sa iau pilula-intarziere 17 ore
- 2am uitat sa iau anticonceptionalele
- 0Am uitat sa iau pastila
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 0Contraceptie!
- 1Ajutor!!!