Omiterea unei pastile contraceptive

Buna seara, aseara Marti am omis sa iau pastiluta contraceptiva ( a 3a din blister). Duminica am avut contct sexual neprotejat dupa care am luat prima pastila...exista posibilitatea de a ramane insarcinata tinand cont ca duminica eram in ultimele zile de ciclu, ultima sangerare fiind luni?
4 comentarii

neprotejat inseamna ca a ejaculat in tine?s-au ca a-ti facut fara prezervativ????ca sunt 2 chestii total diferite...sansele sunt destul de mici ca sa ramai insarcinat mai ales ca erai inca pe ciclu...sangerarea nefiind ca in prima zi...

vezi tu.dupa ce ai avut contactul neprotejat zici ca ai luat prima pastila.apoi inca erai pe ciclu.astea 2 ar trebui sa fie indeajuns ca sa nu ramai insarcinata...dar problema ramane nesiguranta care te va macina.cel mai ok si mai sigur este sa iti faci un test de sarcina(este ieftin si gasesti la orice farmacie)urmezi instructiunile si vezi ce indica testul...asta e cel mai bun mod de a scapa de griji(s-au sa sti la ce sa te astepti mai tarziu)mult succes!!!

Multumesc pentru raspuns, sper sa fie totul bine.testul de sarcina pot sa l fac abia dupa 10 zile de la contact ca sa am rezultate corecte.acum asteptam :(

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2yasmin-pilula uitata in a treia sapatamana
- 2uitat a 9-a pastila logest
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 3am uitat prima pastila
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 10ultima pastila
- 0Am uitat sa iau pastila
- 1am omis sa i-au o pilula
- 3Am uitat pastila si am luat-o peste o ora
- 3Am uitat o pilula si am avut contact sexual
- 1pilula uitata (Diane 35)
- 1Pastila Logest uitata!
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1am uitat primele 2 pilule Desorele
- 0Am uitat sa beau ultima pastila
- 0Contraceptiv pierdut
- 0Am uitat o pastilă antinconcepțională