Operatie abdominala-plasa - operatia s-a redeschis

13-07-2021
Cry_78
Nu este medic/terapeut
Cry_78
Bună ziua.
În urma cu un an de zile, mama a necesitat o operație abdominală clasica și i-a fost pusa plasa( avea intestinele strangulate, lipite). Totul a decurs cu bine, dar după aproximativ 4 luni de zile, I s-a desfăcut o parte din operație, avea o gaura cât buricul degetului din care se scurgea un lichid galbui-maroniu. Nu a avut dureri, nu a făcut febra, nu era nimic inflamat. A mers la medicul care a operat-o și i s-a spus ca elimina corpul o ata. A primit tratament cu antibiotic, s-a pansat și a mers o data pe săptămâna la control. După 2-3 săptămâni, când își îngrijea operatia, a observat ca a ieșit ceva ce părea să fie o ata. A continuat tratamentul și operatia s-a închis.
În urma cu 2 săptămâni, operatia s-a redeschis. Aceeași poveste. A mers din nou la medic și i s-a spus ca trebuie sa o redeschidă pentru a vedea ce este acolo.
Întrebarea mea este ce ar putea sa fie? Cât de riscanta este o noua operație de genul acesta, având în vedere ca are 74 de ani și a suferit în ultimii 8 ani alte 4 operații abdominale. La ce sa ne așteptăm?
Mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Plasa abdominală
  •