Operație adiție de os desfacuta

05-04-2021
nico.nico12
Nu este medic/terapeut
nico.nico12
Acum 6 zile am avut o operație de adiție de os, cred ca s-a folosit membrana neresorbabooa d-ptfe, os bovin și pini de fixare. După vreo 3 zile gingia mea a cedat și operația s-a desfăcut și unul dintre pini se vede și au ieșit câteva granule din osul ce mi-a fost pus. Nu am dureri nici semne de infecție. Mai am vreo șansa sa îmi iasă operația ?
1 comentarii
0
22-03-2023, ora 22:29
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

este important să contactați medicul dumneavoastră dentist imediat și să-i comunicați despre aceste simptome și despre faptul că operația s-a desfăcut. Medicul va fi capabil să vă evalueze situația și să stabilească dacă intervenția chirurgicală poate fi salvată sau dacă este necesară o nouă intervenție chirurgicală. În general, șansele de succes depind de severitatea problemelor și de cât de devreme sunt identificate și tratate.

Este posibil să fie necesar să se îndepărteze părțile deteriorate și să se efectueze o nouă operație pentru a repara adiția de os. În unele cazuri, procedura poate fi reîncercată după o perioadă de timp, în funcție de gradul de vindecare și de gradul de deteriorare. Este important să respectați toate recomandările medicului dumneavoastră cu privire la îngrijirea postoperatorie și să efectuați vizite regulate la medicul dumneavoastră pentru a vă monitoriza progresul și a preveni complicațiile.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Adiția de os în stomatologie
  •