Operatie de coloana cu implant

19-08-2020
Drughe
Nu este medic/terapeut
Drughe
Bunaziua, scriu și eu aici poate sa mai confruntat cineva cu aceasta operatie de coloana nivel L4-L 5.Luna viitoare am doi ani de la operatie, nu am mai putut lucra am fost concediată și sunt in șomaj.Am rămas cu dureri mari in piciorul drept de la coccis radiază in fosa Ilinca și merge prin spatele piciorului, pulpa, tendonul lui Achile și pina in degetul mic, pina la mijlociu.Mentionez ca am fost operata in Elveția aici am lucrat.Doar atit as vrea sa știu dacă s-ar mai putea face ceva să-mi treacă durerile și sa pot munci din nou( 54 de ani)Aici medicii spun ca am nevoie de timp dar eu nu mai cred nimic!Am uitat sa spun ca asta este a doua intervenție, prima a fost Acu 25 de ani la timisoara, hernie de disc, a fost foarte bine după atita timp sa îngustat canalul spinal și acum sunt așa cum sunt.As dori sa vorbesc cu persoane care se afla in aceiași situație. Multumesc și multa sanatate va doresc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul