operatie de deviatie de sept, sunt normale aceste urmari? | Forumul Medical ROmedic

operatie de deviatie de sept, sunt normale aceste urmari?

11-10-2011
budhabar
Nu este medic/terapeut
budhabar
Buna seara! vineri m am operat, cauza fiind deviatia de sept.
operatia a durat in jur de o ora, cu anestezie totala, nu am simtit absolut nimic.mai urat a fost dupa trecerea efectului anesteziei.dureri de nas, de cap, ochi, dinti, si muuulte calmante.am vazut in alte subiecte persoane spunand ca au tinut acele mese in nas in jue de o zi.mie mi s au pus niste tuburi de silicon, si inaintea lor o mica mesa, si mi au fost scoase astazimarti.este ok?are legatura faptul ca imediat dupa operatie si a facut aparitia si menstruatia?am nteles ca din cauza acestui lucru sangerarile dureaza ceva mai mult.problema este ca inca nu respir pe nas, pentru ca sunt tot infundata, uneori pot respira dar numai pe o nara, si nu foarte bine.si marea mea teama este legata de miros.NU simt niciun miros, gust!este normal asa ceva?va rog, dati-mi un raspuns, sunt foarte speriata din cauza asta!!!!!
5 comentarii
0
12-10-2011, ora 07:47
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
vindecare completa dureaza 14 -21 de zile
0
12-10-2011, ora 11:53
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Buna, in legatura cu gustul si mirosul, stai linistita iti vor reveni, sotul meu a facut astfel de operatie iar gustul i-a revenit dupa 2 luni, depinde de la o persoana la alta, nu mai fi speriata, totul va fi bine, trebuie doar sa fii atenta in perioada asta ce mananci, bine ar fi sa pregatesti tu personal, sa fie totul proaspat, chiar daca nu ai placere sa mananci pt ca nu simti nk totusi hraneste te normal, totul va trece.Iti doresc multa sanatate
0
12-10-2011, ora 11:59
budhabar
Nu este medic/terapeut
budhabar
asta inseamna ca este normal ce mi se intampla si trebuie sa astept doar?asa sper sa fie, va multumesc, acum sunt ceva mai linistita.
0
12-10-2011, ora 13:06
budhabar
Nu este medic/terapeut
budhabar
CRIS_LIA iti multumesc tare mult, chiar ma linistesc vb tale.eram ingrozita de asta, ca voi ramane toata viata asa.am sa astept atunci sa treaca timpul si sa revina la normal.de mancat, mama imi pregateste masa, si sunt sigura ca e totul ok, adica nu o sa mananc ceva alterat fara sa imi dau seama.de fapt, am inceput sa mananc foarte putin de cand sunt asa, din lipsa placerii probabil.am sa o iau ca pe un lucru bun atunci, ca nu voi mai pofti la orice si cu ocazia asta mai scap de niste kg.chiar m-am linistit acum, multumesc!
0
23-10-2011, ora 11:45
aditzu31
Nu este medic/terapeut
aditzu31
M-am operat de deviatie de sept in iunie 2011. Acum la aproape 5 luni de la operatie, cand respir, simt ca am secretii nazale...nu curg...dar imi creeaza un disconfort in respiratie si sunt tot timpul cu servetele dupa mine. Mentionez ca nu sunt racita. Secretiile aprar pe tot parcusul zilei...mai putin noaptea cand nasul ramane uscat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: