Operatie hernie de disc cervicala

05-04-2021
Iulia
Nu este medic/terapeut
Iulia
Simptome: durere ca o arsura si presiune in ceafa, durere ce se lasa pe bratul si mana stanga. Aveam o agitatie continua, ca o vorba din popor( parca aveam argint viu in mana). Am ajuns la 2 neurochirurgi si acelasi verdict: trebuie operat. Cartilajul dintre C5 si C6 a patruns in sacul dual si presa nervul care ducea spre bratul stang.

Intrebarea mea este: Am o luna de la operatie (se spune ca aceasta operatie este foarte simpla nonevaziva si repede ca si recuperare) dar pe langa durerile ce le am in zona operatiei acolo unde a fost pus “cage ul”, am in continuare durerile si agitatia aceea de brate, nervii aceeia nu imi dau pace cu toate ca am facut si un al 2 RMN si doctorul spune ca nervul nu mai este presat si ca operatia arata ok. Dar de ce am aceleasi dureri si agitatia aceea ca inainte de operatie si sunt AMBELE brate. Am inceput si fizioterapia dar tot degeaba, am inteles ca sunt durerile postoperatorii dar totusi a trecut o luna si nici o ameliorare, la cum mi s-a prezentat inainte ca nu o sa fie dureroasa, ca recuperarea e rapida, nu stiu ce calmante sa mai iau ? Am luat celebrex, ketonal, diclofenac, agocalmin, mydocalm.
Ce imi sugerati sa mai iau, nu stiu ce sa fac ?
Mi-ar placea sa imi raspunda un medic, ce investigatii sa mai fac? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul în hernia de disc - medicație vs operație
  •