operatie hernie disc
Buna ziua; am 44 ani, am fost operat in sept. 2011 :HDL subligamentara mediana L5-S1 cu compresie radiculara S1 dreapta; dupa operatie am facut regulat kinetoterapie de 2-3 ori pe saptamana; pentru ca aveam in continuare dureri pe piciorul drept, am facut un RMN in oct. 2013, nativ si post contrast : laminectomie dreapta cu cicatrice in musculatura paravertebrala dreapta extinsa peridural drept pana la nivelul recesului cu inglobarea radacinii L5 dreapa care are aspect de radiculita;la acelasi nivel hernie de disc subligamentara paramediana la nivelul recesului drept cu conflict radicular.Este oportuna o noua operatie pentru diminuarea cicatricei care a inglobat radacina L5?
Fac precizarea ca sunt diagnosticat din 2003 si cu colita ulcerativa hemoragica, fapt care nu-mi permite medicatie cu antinflamatoare si analgezice.
Multumesc anticipat
Fac precizarea ca sunt diagnosticat din 2003 si cu colita ulcerativa hemoragica, fapt care nu-mi permite medicatie cu antinflamatoare si analgezice.
Multumesc anticipat
1 comentarii
buna ziua, am 38 de ani in urma cu 4 luni am fost operat de harnie de disc L5 dreapta am facut acum 10 sedinte de fizioterapie insa imi mai amorteste piciorul cand merg camd dupa 20 de minute de mers ma i-a o amorteala si se intensifica daca ma asez 2-3 minute jos ma lasa si nu mai am nimic. E normal?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hernie de disc cu lombosciatica dreapta
- 23operat de hernie de disc
- 2hernia de disc
- 4hernie de disc?
- 1hernie L5-S1 operata
- 36Hernie de disc L5-S1 sau cazul sindromului cozii de cal
- 1hernie de disc si dureri de cap
- 0hernie de disc L4-L5 operat
- 13semiparaza de sciatic popliteu intern dupa operatia reusita de hernie de disc
- 1Ce inseamana hernie de disc C6-C7 paramediana dreapta- se trateaza?
- 0hernie de disc t11-t12 cu sciatica si scolioza
- 3Hernie de disc, toate vertebrele coloanei lombare intrare in maduva spinarii
- 0hernie de disc recidiva
- 4Problema post-operatorie
- 4factor reumatoid
- 5hernie de disc cervicala
- 0Hernie de disc, calmare dureri.
- 0Durere de spate si picior
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: