operatie la stomac

sotul meu este bolnav de gastrita atroficacorporeala gastrita eroziva acuta si suntem in faza in care sau epuizat toate medicamentele posibile in aceasta boala dr.ia propus operatia cu rezectia totala a stomacului este odecizie foarte greasi va rog sa-mi spuneti ce riscuri are aceasta operatie sicum va fi viata lui dupa aceasta operatie va multumesc
2 comentarii

Aici gasiti tot ce trebuie sa stiti despre boala sotului dv. si despre o eventuala tratament arternativ.
-----*
(*modificat de admin)
-----*
(*modificat de admin)

daca cineva a trecut printr-o operatie de rezectie a stomacului va rog din suflet sa-mi scrieti cum va simtiti, cum si ce alimente consumati cum este viata dupa o asemenea operatie si cum pot sa-l ajut pe sotul meu sa treaca cu bine peste aceasta operatie.mentionez ca sotul meu are doar 38 ani..va multumesc din suflet si va rog daca puteti sa-mi raspunde-ti

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici

Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%!
Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6gastrita, ulcer sau ce?
- 4a facut tratament cu citostatice timp de 6 luni si acuma are probleme cu stomacul
- 3Helicobacter pylori - tratament 2 anmtibiotice si pansamentul gastric
- 3Probleme la stomac?!
- 11dureri de stomac si usturimi
- 4probleme digestive: dischinezie biliara
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 0Stomacul se mareste cu timpul?
- 13Probleme TIROIDĂ ?
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 0Stomac strangulat!
- 1cum slabesti cand ai probleme cu stomacul
- 14cancer la stomac
- 8dureri de stomac de la prea multe medicamente
- 1durere de burta
- 0probleme stomac
- 1Durere de stomac sau splina sau?
- 0Senzatia de gol in stomac in pozitia drept
Mai multe informații despre: Stomacul