oprire administrare logest=oprire ciclu menstrual???

03-05-2010
andreea200
Nu este medic/terapeut
andreea200
Buna ziua! am 23 de ani, am luat logest timp de 2 ani fara intrerupere.In ianuare anul acesta am oprit admnistrarea ac cu gandul sa fac o pauza.de cand am oprit ac si pana acum nu am avut deloc ciclu.sunt aproape 5 luni de cand nu am mai avut ciclu.am facut niste teste de sarcina, nu cred ca sunt insarcinata.OARE O SA IMI VINA CICLU? CAND? AR TREBUI SA MA INGRIJOREZ? ESTE NORMAL SA NU AM CM ATATA TIMP?
2 comentarii
0
03-05-2010, ora 23:12
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Normal nu este, dar se intampla relativ frecvent. Nu mai luati anticonceptionale, in afara de cazul in care sunteti absolut sigura ca nu veti dori niciodata copii, altfel spus daca sterilitatea nu va fi o problema in viaţa dv.
0
04-05-2010, ora 23:54
andreea200
Nu este medic/terapeut
andreea200
dar toate persoanele care iau anticonceptionale risca sa nu poata face copii niciodata sau faptul ca nu imi mai vine ciclul menstrual este un semn de infertilitate ca urmare a folosirii anticonceptionalelor? nu am avut deloc probleme cu logest in acestia 2 ani desi l-am luat dupa ureche.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul