oprirea lactatiei

23-09-2007
pufuletz20
Nu este medic/terapeut
pufuletz20
Am o fetita de aproape o luna si nu am reusit s-o alaptez la san de la inceput astfel ca ma mulgeam si ii dadeam cu biberonul(pt ca am sfarcurile ombilicate).acum am facut mastita acuta la sanul drept si fac tratament cu oxacilina la recomandarea medicului ginecolog;medicul de familie mi-a recomandat sa o trec pe lapte praf nan 1 dar nu prea il accepta, il vomita si se constipa tot timpul;daca ii dau lapte de vaca fiert are ceva?Si exista o injectie pentru oprirea lactatiei?Cum se numestesi unde o gasesc?Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede sa stiu ce sa fac.Va multumesc.
10 comentarii
0
23-09-2007, ora 00:00
picollyy
Nu este medic/terapeut
picollyy
laptele de vaca nu este recomandat de medici copiilor sub un an. Este prea gras. Exista persoane care au dat copiilor lapte de vaca, dar au riscat sa faca o alergie. Bromcriptina opreste lactatia, se elibereaza doar cu reteta. Ia legatura cu medicul de familie. Iti va da un sfat bun si o reteta.
0
16-10-2007, ora 00:00
medactiv
Identitate neconfirmată
medactiv
Daca, intr-adevar ati procedat la "oprirea" lactatiei, dupa parerea mea v-ati grabit.
0
20-10-2007, ora 00:00
picollyy
Nu este medic/terapeut
picollyy
medicul a recomandat. Mai ales in hiperprolactinemie!
0
20-10-2007, ora 00:00
medactiv
Identitate neconfirmată
medactiv
da. tratamentul recomandat este cel indicat. ma refeream la "graba" de a opri lactatia si la complicatiile ulterioare (mastita etc), apoi "complicatiile alimentatiei artificiale". oricum, in nici un caz nu trebuie adminstrat lapte de vaca decat, numai in cel mai rau caz (de necesitate), dupa varsta de 6 luni a sugarului.
0
19-01-2008, ora 00:00
oprea alex
Nu este medic/terapeut
oprea alex
se poate da si lapte de vaca, daca nu accepta sa zicem milumil, care e acceptat de multi copii, dar cel de vaca trebuie dat diluat cu apa fiarta si racita in proportie de 1/4
0
30-01-2008, ora 00:00
wiliana2828
Nu este medic/terapeut
wiliana2828
sa nu faci prostia sa-i dai stomacelul lui e prea mic pt asa ceva laptele se recomanda sub un an e prea gras baietelul meu la fel are o luna si eu cred ca imi pierd laptele.i-am luat nan 1 nu prea ii place dar te sa ii dau de nevoie daca nu mai am san.
0
22-03-2008, ora 00:00
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
buna, eu cand am intarcat, nu am luat brocriptina pt ca mi-a fost frica, am auzit ca da reactii adverse aiurea si am incercat pastilele DOSTINEX, am dat 60 lei pe 2 pastile, una am luat-o intr-o zi si cealalta exact peste o saptamana, dar intre timp am mai pus si gheata pe sani, iar in sutien frunze proaspete de varza zdrobite. Stiu ca ti-am raspuns cam tarziu, acum probabil ai terminat cu lactatia si sper ca totul s-a terminat cu bine. multa sanatate
0
06-06-2008, ora 00:00
elena g
Nu este medic/terapeut
elena g
Eu am ramas fara lapte dupa prima saptamana si bebele mananca nan 1 acum.Am luat si eu 5 zile Bromcriptina pt ca imi aparuse un nodul la un san, in prima zi mi-a fost foarte rau dar dupa nu am mai avut nici o problema.
0
21-04-2010, ora 09:42
Lacramioara-Mihaela
Nu este medic/terapeut
Lacramioara-Mihaela
Buna ziua ! Am un baietel de 8 zile si de fiecare data cand se trezeste plange foarte tare si sta numai cu manutele in gura. Initial am crezut ca este prea mic si ca asa sta el, dar am observat si ca are somnul foarte agitat si in permanenta isi molfaie manutele. Are momente pe parcursul zielei cand nu doarme deloc si sta numai la san semn ca nu se satura. Singurele momente cand doarme bine este pe parcursul noptii, dar si atunci este putin agitat. Am crezut ca poate fi de la colici si i-am administrat inainte de fiecare masa 0.5 ml de Infacol si... nimic. Daca as vrea sa-i introduc si lapte formula, este ok daca incerc sa-i dau o masa completa numai san si urmatoarea masa intai san si apoi lapte formula si din nou la a treia iar numai san? Nu as vrea sa renunt deloc la san chiar daca micutul nu se satura! Astept raspuns urgent. E ok laptele formula Bebelac?
0
27-04-2010, ora 18:16
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
e ok si bebelac dar ti-as recomanda mai degraba ceva de la milumil sau humana, sau chiar nestle, vezi la pediatru sau med de familie ce formula se potriveste exact varstei micutului tau. multa multa sanatate va doresc, mai ales celui mic!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alăptarea
  • Caracteristicile laptelui matern
  • Alimentația mamei în perioada alăptării
  • Sfaturi pentru alăptarea la sân
  • Pompele de sân
  • Alăptarea și cofeina
  • Constipația bebelușului
  • Alăptarea în sarcină
  • Alăptarea după cezariană
  •