orgametril pe ovar unic, restant chirurgical

20-08-2007
elips
Nu este medic/terapeut
elips
Din cauza durerilor ovarului drept( unic, restant chirurgical in urma unui chist de copr galben torsionat, cu 12 ani in urma) am mers la ginecolog care, dupa examen clinic si ecograf, mi-a spus ca totul pare ok, numai ovarul e marit, dar e de asteptat in situatia data.Mi-a recomandat ca test terapeutic Orgametril, 1cpr/zi zilele 5-25 ale ciclului. Durerile s-au diminuat si au disparut dupa menstruatie(11.07.2007 prima zi ). Am luat Orgametril fara sa folosesc metode contraceptive- medicul spunandu-mi ca imi ofera protectie in aceasta formula.Menstruatia urmatoare a fost doar simbolica- doar cateva picaturi, pe data de 10.08.2007. Am suspectat o sarcina si am facut testul Barza Jet pe data de 14.08.2007.Testul a iesit negativ. Medicul meu e in concediu si nu stiu daca sa astept linistita sau sa suspectez in continuare o sarcina. Multumesc!
2 comentarii
0
25-08-2007, ora 00:00
elips
Nu este medic/terapeut
elips
Va rog sa ma ajutati! Acum ma gandesc la o extrauterina...Ar fi posibil?Am dureri mai ales noaptea, ca o distensie, si care pulseaza uneori!
0
05-02-2008, ora 00:00
meRA
Nu este medic/terapeut
meRA
as dori sa stiu si eu daca orgametrilul provoaca avort spontan, in cazul gravidelor.
Adaugă un comentariu / răspuns