orgasm disparut..

13-02-2011
sasha1988
Nu este medic/terapeut
sasha1988
Buna,
Daca tot avem posibiliatea pe acest site sa vorbim deschis despre relatiile sexuale, as dori sa aflu care este motivul urmatoarei mele probleme-disparitia orgasmului in timpul actului sexual. In primele luni de relatie sexul era placut insa cum amandoi nu prea aveam experienta in "domeniu" cu foarte mare greu am reusit sa ating orgasmul( cam dupa o jumatate de an de relatie) ulterior incepand sa cunoastem din ce in ce mai bine corpul fiecaruia si sa observam ce ii place cel mai mult partenerului in pat, sexul a devenit din ce in ce mai bun insa din pacate pentru mine nu mai reusesc sa am orgasm. As dori daca se poate o explicatie in acest sens -exclus timiditate sau incapacitate de relaxare in timpul actului sexual deoarece dupa 2 ani nu mai este loc de timiditate.
va multumesc
3 comentarii
0
13-02-2011, ora 19:41
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un mare numar de femei (potrivit unor studii, 27 %, adica enorm) sufera de anorgasmie. In cazul in care este vorba de o problema in cuplu, cea mai buna metoda de tratament este consilierea psihologica. Atunci cand nu sunt probleme deosebite in cuplu, tratamentul homeopatic este de prima alegere.
0
15-02-2011, ora 01:39
rezolva_problemele
Nu este medic/terapeut
rezolva_problemele
Poate ca te-ai plictisit de partener.
0
24-05-2011, ora 12:58
jeulika
Nu este medic/terapeut
jeulika
Buna, aceiasi problema o am si eu, doar ca eu nu am reusit sa ajung niciodata la orgasm...nu stiu care e motivul dar nu simt nimic, nici o placere, sunt casatorita de 2 ani si sotul meu a fost a 2-a persoana cu care am avut contact sexual si nu am simtit niciodata nimic nici cu primul partener(nici in cazul meu nu se pune problema timiditatii), problema e ca de cateva luni i-am spus sotului meu ca ma prefac si cred ca la afectat si pe el.Momentan nu suntem in tara dar in vara o sa venim in tara in concediu...ce medic am putea consulta sau ce solutie am avea?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: