Orgasmul doar cand ma masturbez

22-01-2008
just_shivers
Nu este medic/terapeut
just_shivers
nu stiu daca am avut vreodata orgasm, dar cand ma masturbez cu prietenul meu ajung la asa zisa placere(orgasmul presupun)..placerea se intensifica si nu pot sa trec peste ea.pur si simplu nu mai suport:| ma poate ajuta cineva cu ceva informatii..daca stiti despre ce e vorba, ce as putea face va roog:(
8 comentarii
0
22-01-2008, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Draga Shivers, si prin masturbare se poate ajunge la orgasm. Acesta este apogeul actului sexual, ca o stare de transa, a fost asemanat chiar cu o usoara criza de epilepsie. Unii oameni nu suporta acest orgasm, le face rau la creier. Pe altii ii relaxeaza, pentru ca se zice ca este o resetare a organismului.
Nu am inteles prea bine, tu nu suporti orgasmul sau nu ajungi chiar la el si starea de dinainte te chinuie?
Daca nu suporti aceste stari fa o pauza si incearca din nou dupa un timp, si inca ceva, de ce nu faceti dragoste normal, iti este frica de sarcina sau de durerea deflorarii?
S-ar putea ca facand dragoste normal sa va simtiti mai bine.
Vorbeste si tu si cu un specialist in domeniu.
0
22-01-2008, ora 00:00
just_shivers
Nu este medic/terapeut
just_shivers
am facut si dragoste dar nu am orgasm vaginal.nu am facut-o de foarte multe ori si de asta am zis ca orgasmul vaginal va veni mai tarziu(sper).de aceea am zis sa incercam asa, prin masturbare reciproca... Ajung la acea stare de transa cum zici tu dar nu pot sa o depasesc sa ajung la aceea eliberare despre care se vorbeste.apare un moment in care ii zic prietenul meu ca nu mai pot pt ca placerea este prea mare si nu suport:( nu ma doare, nu ma ustura...doar ca nu suport:(
0
23-01-2008, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
vorbeste cu un specialist, parerea mea este ca e plauzibil sa nu suporti orgasmul, este o stare speciala, nu tuturor le place. Eu una ajung de una singura uneori la orgasm si nici mie nu imi place, dar nu ma pot uneori abtine de la masturbare.
Inca o intrebare, ai o varsta mica? Daca da, s-ar putea ca creierul tau sa nu fie pregatit pentru viata sexuala.
Mai vorbeste cu un medic.
0
23-01-2008, ora 00:00
just_shivers
Nu este medic/terapeut
just_shivers
am 19 ani, si mi-am inceput viata sexuala acum 5 luni.stii la mine nu este vorba ca nu-mi place...pt ca imi place senzatia dar mi se pare ca este placerea mult prea mare si nu pot sa fac fata.cam ciudat:-j stii vreun cabinet mai ok unde m-as putea duce?
0
23-01-2008, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Nu stiu din pacate. Cred ca cu timpul te vei obisnui cu orgasmul si te vei obisnui si cu actul sexual normal. Se zice ca uneori excitatia se face la femei in zona clitorixului, incearca sa atingi aceasta zona in timpul actului sexual. Totusi aceasta excitatie se zice ca ar fi de tip infantil.
Mai intreaba de un medic sexolog probabil, care sa te ajute.
Parerea mea este ca nu ai o varsta prea mare, eu am 32 de ani si tot am niste probleme..
0
06-02-2008, ora 00:00
DAMARIS
Nu este medic/terapeut
DAMARIS
Cunosc senzatia asta in care nu mai suporti si il rogi sa se opreasca prea bine! Senzatia apare doar la stimularea clitorisului, altfel nu prea ajung acolo...Am 24 de ani si de 7 ani de cand mi-am inceput viata sexuala nu am avut orgasm. Simt placere, e excitant, dar la fel ajung la o stare foarte ciudata, e un fel de frumos-chinuitor...nu pot sa fac un hop, sa trec peste prag...si as zice k in 7 ani am incercat si experimentat o gramada de chestii care nu au avut rezultat...
0
25-07-2011, ora 20:29
ada_strokkkur
Nu este medic/terapeut
ada_strokkkur
Am si eu o intrebare. Eu sunt mai pofticioasa din fire, iubec sexul. Cu fostul partener aveam orgasm, nu des, dar il aveam atunci cand stateam deasupra si recunosc, avea dotarea destul de grosuta, sau poate normala. Insa cu actualul partener, desi imi saruta fiecare particica din corp, face oral de ma urc pe pereti, cand e vorba de orgasm, simt acea incalzire care da sa explodeze, insa nush de ce, in urmatoarea secunda, dispare. Sa fie faptul ca, nush de ce, ma tem ca murdaresc lenjeria sau chestii de genul? Tanjesc dupa orgasm, iar sexul e absolut incantator insa... As dori cateva raspunsuri daca se poate. Mersi frumos si o zi buna tuturor.
0
25-07-2011, ora 20:31
ada_strokkkur
Nu este medic/terapeut
ada_strokkkur
Mentionez ca el e mereu satisfacut, ajunge la orgasm si tot ce trebuie, insa devine frustrant atat pt el, care se chinuie si pana la 5 ore - recordul meu ever :). dar si pt mine, care simt ca explodez si ma incordez si... dispare totul... Cred ca intelegeti :).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre masturbare
  • Tipuri de orgasme
  •