Orgasmul Masculin
Buna ziua, am 18 ani, si mi-am inceput viata sexuala acum 9 luni de zile, impreuna cu iubita mea, problema este ca doar o singura data am reusit sa ajung la orgasm fara nici o protectie, si de doua ori cu ajutorul prezervativului. Problema este ca doar atunci dupa vreo o luna dupa inceperea vietii sexuale am avut acele orgasme, de atunci nu am mai putut avea orgasm, doar prin masturbare. Problema este ca m-am simtit atat de indignat si de depresiv din aceasta cauza incat am mers la urolog pt un consult pe aceasta tema si mi sa spus ca penisul meu nu suporta latexul, Ok am inteles, dar nici acum ca iubita mea ia aticonceptionale (meleva 35) nu pot sa am orgasm oricat m-as chinui, ajung la acea stare dar parca ceva ma tine "vine pe teava"dar ramane acolo:|, nu inteleg dece si ma simt oribil, extrem de groaznic. Doresc un raspuns in cel mai scurt timp cu putinta, va rog frumos! Va multumesc anticipat.
Cu respectele mele Alin
Cu respectele mele Alin
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 6cum pot sa o satisfac la maxim pe iubita mea?
- 8Orgasmul doar cand ma masturbez
- 9imi puteti spuneti si mie...
- 6lipsa totala libido
- 12lipsa orgasm
- 59nu am avut niciodata orgasm
- 3nu am avut niciodata orgasm... spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac, exista vreun tratament?
- 3masturbarea si orgasmul!
- 18orgasm
- 4care este diferenta intre a te excita si orgasm?
- 4Orgasme rapide
- 1Orgasm prematur
- 8o intrebare mai delicata...si putin mai ciudata!
- 1E orgasm ce am eu??
- 3De ce nu pot avea mai multe orgasme in timpul actului sexual?
- 8orgasm fara placere
- 0Întrebări legate de intretinerea relațiilor sexuale.
- 3Nu simt placere. Singurul orgasm e cel clitodirian
- 1Orgasm spontan
Mai multe informații despre: Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: