Ospamox metronidazol vs cerazette
Buna ziua, astazi dimineata m.am trezit cu o infectie la masea, problema este destul de avansata in sensul ca trebuie sa trec numaidecat pe antibiotic..aseara am avut ultimul contact sexual si mi-e teama sa incep tratamentul cu antibiotice, stiind ca nu merg deloc cu anticoceptionalele, ce ma sfatuiti?
4 comentarii
de unde ati aflat ca anticonceptionalele ar avea o interactie cu antibioticele care ar contraindica folosirea simultana a celor doua tipuri de medicamente? puteti sa citati un studiu stiintific in acest sens?
daca aveti orice dubii in acest sens consultati-va cu un ginecolog
daca aveti orice dubii in acest sens consultati-va cu un ginecolog
Puteti lua antibioticul cu anticonceptionalele, numai ca antibioticul scade efectul contraceptivului si de acea este bine in perioada aceasta sa folositi protectie suplimentara...
aceste doua antibiotice au efecte minore asupra efectivitatii anticonceptionalelor. insa daca aveti orice fel de dubii luati un antibiotic modern, sintetic, sau consultati un ginecolog:
http://www.drugstore.com/ask/do-antibiotics-interact-with-birth-control-pills/qxa1091
http://www.drugstore.com/ask/do-antibiotics-interact-with-birth-control-pills/qxa1091
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Yasmine si Moldaminul
- 4logest+amoxicilina
- 3anticonceptionale + antibiotice
- 5yasmin versus oxacilina.. Cat timp trebuie sa folosesc alta protectie?
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 4Despre infectii dentare
- 8Am luat escapelle si un antibiotic
- 7niste curiozitati: antibioticele si anticonceptionalele
- 4Augmentin si anticonceptionale
- 2anticonceptionale si antibiotice
- 1Infectie dentara-rezectie apicala
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 0Infectie dinte
- 2Infecţie dinte
- 0Contraceptie cu laurina si metronidazol
- 1Durere netratata
- 0Anticonceptional+antibiotic
- 0Augmentin interactioneaza cu escapelle
- 7Gingie umflata de la o lucrare
Mai multe informații despre: infectia dentara anticonceptionalele si antibioticele