otita externa acuta
Buna ziua,
azi am fost diagnosicat cu otita externa acuta la spitalul Panduri la camera de garda, am primi ca si tratament, cipro quin, ciprofloxacin, ketonal, rivanol.
Dna. dr. mi-a aspiat urechil dupa care mi-a pus o mesa si mi-a spus sa n-o scot 24 ore ca mi o schimba dansa. apoi mi-a zis sa pun ciprofloxacin in urechi de 2 ori pe zi, ori daca nu pot scoate mesa, cum sa pun ciprofloxacin, il pot pune direct pe mesa cum pun rivanol?
Multumesc!
azi am fost diagnosicat cu otita externa acuta la spitalul Panduri la camera de garda, am primi ca si tratament, cipro quin, ciprofloxacin, ketonal, rivanol.
Dna. dr. mi-a aspiat urechil dupa care mi-a pus o mesa si mi-a spus sa n-o scot 24 ore ca mi o schimba dansa. apoi mi-a zis sa pun ciprofloxacin in urechi de 2 ori pe zi, ori daca nu pot scoate mesa, cum sa pun ciprofloxacin, il pot pune direct pe mesa cum pun rivanol?
Multumesc!
1 comentarii
da.. medicamentele se administreaza direct pe mesa..asa ajung mai bine in interiorul urechii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sambata noaptea mi s-a infundat urechea si duminica mi-a zis ca am otita externa
- 1otita externa micotica
- 13Otita externa bilaterala
- 3otita externa - este vindecabila in totalitate?
- 2otita externa, cat de grav?
- 3otita externa furunculoasa rog raspuns
- 5Otita externa ureche dreapta - inflamata
- 5Otita externa furunculoasa
- 5otita externa micotica
- 2otita externa necrotizanta
- 1am o ureche infundata de un an de zile, in urma unei otite
- 2Nicol: De la otita congenitala dreapta la otita externa difuza dreapta.
- 1otita copil 5 ani faza incipienta
- 3Otita externa
- 0Sunt însărcinată si am otita externa si o umflatura a obrazului lângă ureche
- 4Durere de ureche
- 4Intrebare otita externa, dureri ascutite timpan
- 2Otita medie externa
- 1Otita externă bacteriană - stafilococ auriu în ureche
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: