otita externa acuta
Buna ziua,
azi am fost diagnosicat cu otita externa acuta la spitalul Panduri la camera de garda, am primi ca si tratament, cipro quin, ciprofloxacin, ketonal, rivanol.
Dna. dr. mi-a aspiat urechil dupa care mi-a pus o mesa si mi-a spus sa n-o scot 24 ore ca mi o schimba dansa. apoi mi-a zis sa pun ciprofloxacin in urechi de 2 ori pe zi, ori daca nu pot scoate mesa, cum sa pun ciprofloxacin, il pot pune direct pe mesa cum pun rivanol?
Multumesc!
azi am fost diagnosicat cu otita externa acuta la spitalul Panduri la camera de garda, am primi ca si tratament, cipro quin, ciprofloxacin, ketonal, rivanol.
Dna. dr. mi-a aspiat urechil dupa care mi-a pus o mesa si mi-a spus sa n-o scot 24 ore ca mi o schimba dansa. apoi mi-a zis sa pun ciprofloxacin in urechi de 2 ori pe zi, ori daca nu pot scoate mesa, cum sa pun ciprofloxacin, il pot pune direct pe mesa cum pun rivanol?
Multumesc!
1 comentarii
da.. medicamentele se administreaza direct pe mesa..asa ajung mai bine in interiorul urechii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2complicatii dupa otita
- 5sambata noaptea mi s-a infundat urechea si duminica mi-a zis ca am otita externa
- 5fractura pertrohanteriana dupa ce a alunecat si a cazut
- 3otita externa - este vindecabila in totalitate?
- 2otita externa, cat de grav?
- 3otita externa furunculoasa rog raspuns
- 22otita medie apoi otita seroasa...este vina polipilor?
- 4otita?
- 4Otita externa - fetita 3 ani
- 7Tot polipi vs otita seroasa
- 5Otita externa furunculoasa
- 1otita sau dop de ceara?
- 5Otita externa medie
- 4Otita externa bilaterala
- 4tratament otita cronica supurata acutizata bilaterala cu ecoli pseudomonas si otita externa
- 2Otita externa
- 1Otita micotica tratament
- 2Dureri la timpan si maxilar, cateodata si dureri de cap, urechii infundate, zgomote in cap
- 2Otita medie externa
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: