otita externa acuta
Buna ziua,
azi am fost diagnosicat cu otita externa acuta la spitalul Panduri la camera de garda, am primi ca si tratament, cipro quin, ciprofloxacin, ketonal, rivanol.
Dna. dr. mi-a aspiat urechil dupa care mi-a pus o mesa si mi-a spus sa n-o scot 24 ore ca mi o schimba dansa. apoi mi-a zis sa pun ciprofloxacin in urechi de 2 ori pe zi, ori daca nu pot scoate mesa, cum sa pun ciprofloxacin, il pot pune direct pe mesa cum pun rivanol?
Multumesc!
azi am fost diagnosicat cu otita externa acuta la spitalul Panduri la camera de garda, am primi ca si tratament, cipro quin, ciprofloxacin, ketonal, rivanol.
Dna. dr. mi-a aspiat urechil dupa care mi-a pus o mesa si mi-a spus sa n-o scot 24 ore ca mi o schimba dansa. apoi mi-a zis sa pun ciprofloxacin in urechi de 2 ori pe zi, ori daca nu pot scoate mesa, cum sa pun ciprofloxacin, il pot pune direct pe mesa cum pun rivanol?
Multumesc!
1 comentarii
da.. medicamentele se administreaza direct pe mesa..asa ajung mai bine in interiorul urechii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in primavara anului trecut am suferit o hipoacuzie brusc instalata la urechea dreapta
- 20Otita externa?
- 4otita se transmite de la o persoana la alta?
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 2Otita externa, sangerare
- 4Otita externa - fetita 3 ani
- 7Tot polipi vs otita seroasa
- 5Otita externa medie
- 1Otita externa
- 5otita externa si interna
- 3Otita externa acuta
- 4Otita externa bilaterala
- 2otita externa-piocianic
- 3Otita externa
- 1Otita micotica tratament
- 3otita cu ciuperca
- 2Otita externa si medicamentele pe care le iau.
- 1Otită externă - tratament- doar picături?
- 9Otita
- 4Intrebare otita externa, dureri ascutite timpan
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: