Otita medie acuta-e bun tratamentul?

Buna ziua. Astazi am fost la ORL pentru ca in urma unei raceli mi s-a infundat urechea stanga si am fost diagnosticata cu Otita medie acuta. Mi-a dat tratament pentru 10 zile cu Augmentin, Nurofen si picaturi de Tobradex(atat in nas cat si in ureche)si m-a chemat peste 10 zile la control. Din cunostintele mele, stiu ca Tobradex sunt picaturi pentru ochi si nicidecum pentru nas sau urechi si imi este frica sa le folosesc ca sa nu dau in altele.Va rog sa-mi spuneti daca este bun tratamentul si in cat timp de la inceperea tratamentului se desfunda urechea. Multumesc
5 comentarii

absolut tot ce se pune in Ochi... poate fi pus si in nas ( lacrimile din ochi..tot in nas ajung) si in urechi
NIMIC din ce s epune in nas si in urechi.. NU poate fi pus in ochi
NIMIC din ce s epune in nas si in urechi.. NU poate fi pus in ochi

Buna ziua Domnule Doctor!As dori sa ma lamuriti cu ceva!Acum 2 ani ani am fost diagnosticata cu otita si mi-a recomandat tratament cu antibiotice, Levoxacin 500mg si cortizon25mg.Acum cateva zile(10), am avut aceleasi simptome si am inceput acelasi tratament numai ca de data asta am avut secretii purulente...de culoare verzuie, dar mi-au trecut, insa am ramas cu urechea stanga infundata!mi-am facut acasa o spalatura in ureche cu o seringa de 100 ml cu apa calda...dar nu mi-a iesit nimic din ureche, inca o am infundata!Si mai am inca o problema.Cand eram mai mica, ma trezeam pe timpul noptii pentru ca ramaneam fara aer!Acum in schimb nu reusesc sa respir pe nas, nu il am infundat, dar nu pot respira pe nas...numai pe gura reusesc sa respir!va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!

este nevoie de consult al ORL si tratament corect
urechea este infundata din cauza nasului...
urechea este infundata din cauza nasului...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ORL
- 3otite repetate, fetita un an jumatate
- 5otita este contagioasa?
- 15polipi, otita si pisici... Va rog, un raspuns!
- 13Tratament pentru otita seroasa, fara rezultat
- 3Congestie nazala-Otita repetata
- 8Schimbarea mediului pt bebe
- 5mancarimi in urechi dupa tratamentul pentru otita
- 3Netildex recomandat la otita
- 23otite repetate la copil de 3 ani
- 18Rinofaringita si otita medie copil 2 ani
- 5Otita, dar nu simt niciun fel de pocnituri
- 1otite repetate
- 2Otita si sforait copil 4 ani
- 3Otita sau...?
- 5cate zile dam Zinnat la otita?