Otoragia, durere ureche si stare subfebrila

19-11-2017
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
Buna ziua.mama mea in vârstă de 63 ani a acuzat vineri usoara durere de ureche in urma unei raceli, care s-a intensificat sâmbătă. Mediculnde familie i-a recomandat otipax pana luni când merge la rol (nu avem specialist rol la spital, deci nu ar avea sens sa meargă la urgente) si medicamente atidurere. După picăturile administrate, seara a inceput sa-i pocnească in ureche si sa curgă sange curat. După câteva pansamenre schimbate, sângele era amestecat cu un alt lichid, ceea ce il făcea mai rozaliu. Doc de fam i-a recomandat eficace la 12 ore. Febranu a mai facut, iar durerea a mai cedat Ce poate fi? Pana maine dând mergem la orl, suntem îngrijorați. va multumesc!
5 comentarii
0
19-11-2017, ora 15:14
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
Scuzați greselile de tehnoredactare.antibioticul recomandat este eficef
0
19-11-2017, ora 21:02
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
a fost o otita virala, care din cauza ca NU sa desfundat corect nasul a facut o complicatie si acuma, posibil a spart timpanul
est vorba de o otita supurata
si este OBligatoriu consult ORL
0
19-11-2017, ora 22:20
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
Va multumesc din suflet pt răspuns. Maine vom merge la orl. Si daca nu e prea mare deranjul as dori i sa va întreb daca o fetita de 3 ani si 5 luni poate fi operată de polii sau ar trebui sa mai asteptam. După câteva viroze repetate luate din colectivitate si o otita, fetita a ramas cu p olipi inflamate si o respirație dificilă. In timpul somnului sforaie si respiră pe gurita, iar ls trezire ii miroase urat respiratia. Desii nu are secretii, nasucul pare sa fie înfundat. Nu exista nici un tratament pt ameliorarea simptomele?
0
20-11-2017, ora 08:11
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
la operatie se ajunge dupa ce se epuizeaza toate metodele de tratament
ati citit pe forum despre tratamentul cu Colargolâ
despre ce alimente trebuie evitate ca sa nu creasca polipii ?
0
20-11-2017, ora 13:40
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
Buna ziua...am fost la orl astăzi. La mama a fost o otita cu miringita, a primit 7 zile tratam antibiotic eficef, biorinil si bixtonim xylo, sinupret si nistatina. La fetita a spus ca nu cazul de operatie, mi- a spus ca are lichid in spatele timpanului si din cauza asta nu aude bine, ne-a dat aerosoli cu dexa sinupret si zinat ca a facut temperatura si sa nu recidiveze otita. Despre colargol am citit, insa vroiam sa va întreb daca poate fi combinat cu tratamentul pe care il ia. Suntem disperați iar antibiotic, după numai 2 săptămâni de la ultima cură. In 2 luni a luat de 4 ori. Va multumesc din suflet pt timpul acordat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •