ovar drept micropolichistic
Cum se interpreteaza aceste rezultate ale ecografiei?
Ovar drept - 35.3/22.9mm, stroma izoecogena cu micrometrul, 25 foliculi, cel mai mare are 5.1mm
Ovar stang - 32.8/19mm, stroma izoecogena cu micrometrul, 5 foliculi, cel mai mare are 13.5mm(posibil dominant)
Concluzia: ovar drept micropolichistic.
Imi influenteaza in vreun fel sansele la o viitoare sarcina? Ar trebui sa incep mai intai un tratament cu anticonceptionale pentru a mai elimina din foliculi, inainte de a incepe operatiunea bebe sau se poate repara si in timpul sarcinii?
Va multumesc pentru ajutor!
Ovar drept - 35.3/22.9mm, stroma izoecogena cu micrometrul, 25 foliculi, cel mai mare are 5.1mm
Ovar stang - 32.8/19mm, stroma izoecogena cu micrometrul, 5 foliculi, cel mai mare are 13.5mm(posibil dominant)
Concluzia: ovar drept micropolichistic.
Imi influenteaza in vreun fel sansele la o viitoare sarcina? Ar trebui sa incep mai intai un tratament cu anticonceptionale pentru a mai elimina din foliculi, inainte de a incepe operatiunea bebe sau se poate repara si in timpul sarcinii?
Va multumesc pentru ajutor!
1 comentarii
Buna ziua! Intr-adevar sindromul ovarelor pilichistice poate da infertilitate de cauza ovulatorie dar exista tratamente ce va pot induce ovulatia. Dc planuiti sa ramaneti insarcinata acum puteti incerca fara sa luati anticoncep. Dc nu puteti lua pana va decideti sa aveti un copul!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Diferenta dintre ovare micropolichistice si polichistice
- 2pentru ovare micropolichistice
- 2ovare micropolichistice
- 11yasmin sau diane?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 5am 17 ani si ovare micropolichistice!
- 3ovare micropolichistice
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 1Microadenom hipofizar
- 0Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 0Ajutati-ma - de 2 ani de zile incerc sa raman insarcinata si nu pot
- 2Sangerare vaginala, dureri de burta si spate
- 0Întârziere CM, tratament duphaston
- 1Buna! ovare micropolichostice?
- 0Teste sarcina negative menstruatie intarziere 25 zile
- 1ProFecund INO imi poate regla menstruatia pe termen lung?
- 4Afectiune la femeie
- 1Stimulare ovariana
- 1Sindromul ovarelor micropolichistice
Mai multe informații despre: ovarele micropolichistice