ovar polichistic-Putem avea un bebe?

11-02-2008
mirela18
Nu este medic/terapeut
mirela18
Buna ziua.Ma numesc Mirela si am 36 ani.Ne dorim foarte mult un copilas dar nu raman insarcinata.Mereu am avut probleme cu menstruatia(amenoree secundara) mai precis sindromul ovare polichistice.Pana in prezent nu am facut nici un tratament pentruca mi s-a spus ca trebuie sa slabesc(am 80kg).Daca as slabi si as face o cura cu Clomifed e posibil sa raman insarcinata?Sau ar trebui sa apelez la alte metode?Astept raspuns.Va multumesc.Multe salutari.
1 comentarii
0
12-02-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Pentru a şti dacă sunt şanse bune pentru Clomifen trebuie mai întâi exclusă o altă patologie endocrină, de exemplu o afecţiune hipofizară. Deşi sfatul de a slăbi este foarte binevenit, poate că ar fi bine, având în vedere că aveţi 36 de ani, să aveţi o atitudine mai activă privind diagnosticul şi tratamentul, adică să nu spuneţi: "Ia, întâi să slăbesc şi pe urmă mai văd eu", deoarece tratamentul infertilităţii durează luni sau ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul