ovar polichistic si pregatirea pentru sarcina
cum s-ar putea trata ovarul polichistic cu inducerea ovulatiei, in cazul in care imi doresc sa raman insarcinata?
3 comentarii
Atata timp cat ai un ovar polichistic e cam greu si nu e indicat sa ramai insarcinata!trateaza ovarul si apoi fa un bebe
Si eu am aceeasi problema insa am si dureri ingrozitoare. Am gasit in farmacie un plasture Hotteeze sau plasture termic cald sigur daca intrebi in farmacie de plasture cald o sa stie despre ce este vorba. Am inceput sa folosesc de 3 luni de zile si pot sa zic ca nu mai simt durerile asa de tare. Plasturele se incalzeste si dureaza aproximativ 12 ore il aplic pe abdomen.
Eu am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice de 8 luni urmez un tratament cu duphaston iar de 2 luni pentru inducerea ovulatiei doctorul mi-a prescris Clostilbegit dar fara rezultat.Medicul mi-a spus ca in cazul meu si nu numai ovarele sunt usor rezistente la acest medicament ca atare nu s-a produs ovulatia prin stimulare cu acest tip de medicament
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2perioada de fertilitate
- 23Diferenta dintre ovare micropolichistice si polichistice
- 2ovulatia-perioada de fertilitate; va rog lamuriti-ma!!!!
- 2perioada de ovulatie
- 6ovare de tip polichistic si un numar mare de foliculi prezenti pe ele. Ce inseamna?
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 3teste ovulatie
- 3ovulatie
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 1sindromul ovarelor polichistice
- 3durere puternica la ovulatie?
- 3Perioada infertila
- 3ovare polichistice
- 0ovar polimicrochistic sau polichistic
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 1Postinor 2
- 1Secreții maronii
- 0Cum imi pot calcula ovulatia?
Mai multe informații despre: ovarele polichistice ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: