ovare micropolichistice

16-06-2013
camysa
Nu este medic/terapeut
camysa
am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice, dar nu asta e problema.nu am cm regulat din cauza asta nu am nici ovulatia in fiecare luna il am cam la 3 luni 'departare'.vreau sa fac un copil miam facut analize sunt bine dar nu pot regla cm cu nimic.am incercat cu fel si fel de pastile dar nimic.acum 2zile mia venit cm poate iese ceva acum. doamne ajuta. a, am uitat iau branca ursului si acid folic acum
3 comentarii
0
17-06-2013, ora 00:18
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Poti lua de la farmacie teste de ovulatie, sunt ca cele de sarcina. Macar te orienteaza daca esti in perioada fertila.
Succes si sanatate!
0
17-06-2013, ora 11:00
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Faptul ca ai ovare micropolichistice este o problema, tocmai de aceea nu ai tu ciclul regulat.
Branca ursului, sau mai stiu eu ce... laba si dintele nu stiu cui (zic si eu), din pacate, nu te vor ajuta prea mult in rezolvarea problemei pe care o ai.

Regleaza-ti-l odata pentru totdeauna cu MMS, uite aici:
-*

Urmeaza o cura serioasa de 3-4 saptamani cu MMS si o sa scapi ca prin minune de chisturile acelea pe care spui ca le ai, astfel ti se va regla si menstruatia.
Mai multe nu mai stau sa scriu pentru ca nu am timp, dar daca esti fata desteapta o sa iei in considerare ceea ce ti-am recomandat, daca nu... o sa spui si tu ca multi altii de pe forum, si anume ca bat campii si ca pierd vremea degeaba pe aici. Alegerea este a ta!

O sa ai un copil, sa fii sigura, Dumnezeu sa te ajute! Numai bine!

(*modificat de admin)
0
09-07-2013, ora 20:58
alx2102
Nu este medic/terapeut
alx2102
Buna, Ilincuta C. si scuza-ma ca te abordez aici insa am vazut ca este ultima ta postare si am mare nevoie de ajutorul tau. Am probleme cu somnul si am vrut sa il contactez pe Mr. Nick insa nu a mai postat pe forum asa ca m-am hotarat sa te intreb pe tine cum crezi ca le-as putea rezolva. Am sesizat ca ai avut si tu ceva probleme si le-ai rezolvat cu ajutorul 5 Htp. As vrea sa imi recomanzi o schema de administrare intrucat dorm 5 zile iar a 6-a deloc.
Mentionez ca am avut probleme cu stomacul si m-am tratat de 3 ori pentru eradicarea helicobacter pylori. Am slabit cca. 13 kg si m-am speriat foarte tare de o boala incurabila alegandu-ma cu o anxietate. Din luna februarie 2013, am somnul afectat in sensul ca atunci cand este sa adorm tresar si mi se mareste numarul de batai ale inimii fara sa mai pot adormi. In urma consultarii unui psihiatru mi-a recomandat Tritico si Coaxil insa am renuntat la ele fiindca nu aveau rezultat.

Daca esti buna, as prefera sa vorbim -.
Te rog ajuta-ma. Multumesc frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul