Ovare polichistice
Buna ziua!
Am fost diagnosticata cu ovare polichistice in urma cu 10 ani. De atunci am luat diferite tratamente, iar in prezent iau un medicament pe baza de acid folic. Menstruatia mea nu a venit de la inceputul lunii ianuarie, iar ieri am observat o scurgere roz (a fost foarte putin)..astazi am patit acelasi lucru dar era o scurgere maro (tot foarte putin). Ma ingrijoreaza acest lucru si as dori sa stiu ce e de fapt. Tin sa precizez faptul ca incerc sa obtin o sarcina. Va multumesc!
Am fost diagnosticata cu ovare polichistice in urma cu 10 ani. De atunci am luat diferite tratamente, iar in prezent iau un medicament pe baza de acid folic. Menstruatia mea nu a venit de la inceputul lunii ianuarie, iar ieri am observat o scurgere roz (a fost foarte putin)..astazi am patit acelasi lucru dar era o scurgere maro (tot foarte putin). Ma ingrijoreaza acest lucru si as dori sa stiu ce e de fapt. Tin sa precizez faptul ca incerc sa obtin o sarcina. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16LO-FEMENAL
- 7candidoza vaginala - sfaturi
- 3ovar polichistic si pregatirea pentru sarcina
- 2ovar polichistic
- 6Rezultat computer tomograf
- 2ovare polichistice urgent un raspuns
- 7ce se intampla daca stau cu menstruatia neregulata fara sa o tratez?
- 0Ovare polichistice-analize hormonale
- 2ecografie transvaginala... ovare polichistice
- 0ovar polimicrochistic sau polichistic
- 7Duphaston doar 8 zile... Este vreo problema că nu am mai luat aceste două zile?
- 0Ovare polichistice
- 3Intarzierea menstruatiei
- 0Probleme menstruatie!
- 0Temperatura bazală in sindromul ovarelor polichistice
- 0Ovare polichistice
- 1Sindrom ovare polichistice
- 0Ginecolog - Mi-a prescris Belara 3 cutii
- 0AMH mărit - pot rămâne însărcinata?
Mai multe informații despre: ovarele polichistice
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: