Ovare polichistice
Buna ziua!
Am fost diagnosticata cu ovare polichistice in urma cu 10 ani. De atunci am luat diferite tratamente, iar in prezent iau un medicament pe baza de acid folic. Menstruatia mea nu a venit de la inceputul lunii ianuarie, iar ieri am observat o scurgere roz (a fost foarte putin)..astazi am patit acelasi lucru dar era o scurgere maro (tot foarte putin). Ma ingrijoreaza acest lucru si as dori sa stiu ce e de fapt. Tin sa precizez faptul ca incerc sa obtin o sarcina. Va multumesc!
Am fost diagnosticata cu ovare polichistice in urma cu 10 ani. De atunci am luat diferite tratamente, iar in prezent iau un medicament pe baza de acid folic. Menstruatia mea nu a venit de la inceputul lunii ianuarie, iar ieri am observat o scurgere roz (a fost foarte putin)..astazi am patit acelasi lucru dar era o scurgere maro (tot foarte putin). Ma ingrijoreaza acest lucru si as dori sa stiu ce e de fapt. Tin sa precizez faptul ca incerc sa obtin o sarcina. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ovar polichistic
- 7ovare polichistice tot as dori raspuns repede
- 6ovare de tip polichistic si un numar mare de foliculi prezenti pe ele. Ce inseamna?
- 3am oare sindromul ovarelor polichistice sau e altceva?.
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 8Sindromul ovarelor polichistice
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 1Ovar polichistic sau nu?
- 1ovare polichiste
- 1Interpretare analize hormonale
- 1ovare polichistice
- 0tumora ovariana ovar stang
- 0sangerari vaginale anormale
- 0Probleme menstruatie!
- 0Dereglări hormonale
- 1Ovare polichistice si foarte mult duphaston
- 3Ovar polichistic
- 0AMH mărit - pot rămâne însărcinata?
- 0Ajutati-ma - menstruatie neregulata si ovare polichistice