Ovare polichistice

12-08-2008
andrada_25
Nu este medic/terapeut
andrada_25
In urma cu cateva luni am avut probleme cu menstruatia. A intarziat 3 saptamani si am mers la medic. Mi s-a facut o ecografie si mi s-a spus ca am ovare polichistice si mi s-au prescris anticonceptionalele Yasmin. Am inceput sa le iau, dar nu ma simteam bine de la ele (cateodata simteam ca nu mai pot respira, aveam o stare de oboseala si nervozitate, in fiecare zi aveam sangerari) si le-am intrerupt dupa 10 zile. La doua zile dupa ce le-am intrerupt mi-a venit din nou menstruatia, banuiesc ca din cauza ca le-am intrerupt. As vrea sa stiu daca este vreo problema ca le-am intrerupt? ce se poate intampla daca nu le iau?
1 comentarii
0
14-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Odata incepute, anticonceptionalele este bine sa fie intrerupte numai la terminarea unei folii, in caz contrar se brambureste ciclul, ceea ce deja ati patit. Din fericire, aceasta problema se rezolva spontan, uneori insa dupa un timp care poate dura chiar si mai multe luni.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul