pana la cate kg poti lua anticonceptionale?

18-05-2010
irimia romina
Nu este medic/terapeut
irimia romina
buna ziua;am 26 de ani si in urma a doua cezariana iua anticonceptionale MARVELON 28;de 9 luni;astazi am fost la planing sa iau alte 3 folii si mi-i s-a zis ca daca m-a mai ingras nu mai pot lua pastile;tin sa mentionez faptul ca am inaltimea 1.67 si 75 kg;imi puteti spune cum se calculeaza chestia asta cu greutatea si varsta, mi-a zis doctorita sa-mi bage sterilet daca m-a mai ingras;bineinteles ca nu sunt de acord!am auzit multe de el si apoi am si 2 cezariene;multumesc!
2 comentarii
0
20-05-2010, ora 17:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Cred ca tot de la anticonceptionale ai luat in greutate si dupa parerea mea ar trebui sa renunti la ele de tot si sa folosesti prezervativ.Plus ca anticonceptionalele se iau pana la varsta de maxim 35 de ani, iar dupa aceea tot va trebui sa renunti la ele, asa ca daca o faci mai devreme este mult mai bine pt organismul tau.
Sanatate!
0
21-05-2010, ora 17:35
irimia romina
Nu este medic/terapeut
irimia romina
buna;as vrea sa l-e las chestia e ca m-a simt tare ciudat de la prezervativ;adika m-a jeneaza rau;adika am usturimi;cred ca m-a las de sex;glumeam!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul