panza care acopera ochiul
sotul meu este plecat in strainatate unde conduce un autoturism pe toata durata zilei, pana seara tarziu. de 2 zile i-a aparut un disconfort la ochiul stang carte se manifesta ca o panza care ii acopera pupila. nu are dureri, dar il incomodeaza f mult. Nu mai vede culorile corect, de ex., luminile galbene de la bordul masinii le vede albastre, iar lucrurile se vad mai departe decat sunt in realitate. ochiul drept nu ii face probleme. A mars acolo la o farmacie si i s-a dat un medicament, EMUIL picaturi. In februarie abia vine in tara, la un control de specialitate. intre timp, ce poate sa faca pentru a nu se agrava sau ptr o eventuala ameliorare? si daca se poate diagnostica numai dupa aceasta descriere, ce este?
multumesc, sanatate
multumesc, sanatate
1 comentarii
Buna seara! Este necesar un consult oftalmologic urgent ; Simptomatologia acuzata de sotul dumneavoastra poate apare in multe afectiuni si tratamentul este specific fiecarei afectiuni in parte; ne intereseaza acuitatea vizuala cu si fara corectie, examenul polului anterior( cornee, camera anterioara, cristalin), examenul vitrosului( condensari vitreene???), examenul retinei( aspectul papilei nervului optic, macula- corioretinita???, alte modificari), un camp vizual, computerizat, eventual alte investigatii; nu pot recomanda un diagnostic pe neve;nu cunosc medicamentul Emuil; imi puteti spune care este substanta activa? Prin urmare, URGENT la medicul oftalmolog; numai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Operatie pentru luxatie anterioara de cristalin la un ochi
- 1Miochimia pleoapa superioara stânga
- 1Miopie
- 1Keratita virala - exista tratament ?
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 3Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde