papanicolau si depistare bts
Buna.
As dori sa fac un test papanicolau si am citit ca se poate sangera dupa test.e dureros testul sau de ce?Se poate face dragoste dupa test?
Cum se procedeaza pt bts?.Precizez ca am facut vdrl si hiv si au iesit negativ, dar as dori sa imi fac si pt celelalte teste pt depistare de bts si nu stiu sigur cum se procedeaza.Va rog sa imi dati un raspuns.va multumesc mult
As dori sa fac un test papanicolau si am citit ca se poate sangera dupa test.e dureros testul sau de ce?Se poate face dragoste dupa test?
Cum se procedeaza pt bts?.Precizez ca am facut vdrl si hiv si au iesit negativ, dar as dori sa imi fac si pt celelalte teste pt depistare de bts si nu stiu sigur cum se procedeaza.Va rog sa imi dati un raspuns.va multumesc mult
3 comentarii
Testul Papanicolau nu se face pentru depistarea BTS ci pentru depistarea cancerului de col uterin. Pentru depistarea BTS este suficienta examinarea secretiei vaginale.
Este suficienta analiza de secretie pentru depistarea bts?
Pentru unele boli da, pentru altele nu!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2test papanicolau + secretie
- 2diagnostic citologic = rezultat papanicolau?
- 5e posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu aiba niciun simptom?
- 44interpretare test papanicolau
- 2Testul PAPANICOLAU
- 4la testul papanicolau iese daca ai HSV si HPV?
- 7rezultat Papanicolau
- 5am clasa 2 si 3 (papanicolau)...e grav?
- 3Interpretare rezultat test papanicolau
- 7sculament... problema este ca ieri am vazut simptomele si azi am facut-o cu prietena mea
- 2Testul Babes-Papanicolau
- 0ce inseamna displazie c3?(cancer)
- 12test papanicolau - rezultate
- 0test papanicolau
- 1Interpretare buletin citologic (Papanicolau)
- 2Boli genitale
- 1test papanicolaou
- 1Test Babes-Papanicolau
- 1Papanicolau
- 2Rezultat test papanicolau
Mai multe informații despre: Bolile cu transmitere sexuala Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: