papulele provoca ejacularea precoce?

16-07-2007
intimate
Nu este medic/terapeut
intimate
Am si eu aceste "papule perlate ale penisului" si intrebarea mea este urmatoarea: pot aceste papule provoca ejacularea precoce? pt. ca glandul meu este mai sensibil, decat cred eu ca este normal...traiesc senzatii tari, in timpul actului, dar de cele mai multe ori ejaculez prea devreme. Mai spun ca am 29 de ani - cred ca nu ar trebui sa am asemenea probleme la aceasta varsta. Stiu ca aveti multe raspunsuri de dat la probleme mai grave, dar as aprecia un raspuns. Multumesc!
6 comentarii
0
18-07-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Papulele perlate nu au legatura cu ejacularea precoce. Pentru aceasta afectiune trebuie sa va adresati unui urolog sau unui sexolog.
0
10-05-2008, ora 00:00
Cosma1
Nu este medic/terapeut
Cosma1
dar se poate scapa de ele?
0
10-05-2008, ora 00:00
intimate
Nu este medic/terapeut
intimate
Din cate am vazut pe net, se pare ca doar terapia laser poate ajuta, dar pe langa faptul ca este costisitor, papulele naibii revin - in unele cazuri cel putin. Iar revenind la ejacularea precoce, intre timp am rezolvat problema!!! Era foarte simplu: avean acea "ata" (frenulum) atat de scurta, incat cu preputul retractat, glandul era sub permanenta "presiune". O simpla, mica interventie - pe care am efectuat-o chiar eu (atat de simpla era) - si am scapat de frenulum dar si de ejacularea precoce...e alta viatza!
0
19-10-2008, ora 03:04
cristalluce
Nu este medic/terapeut
cristalluce
Salutare!
Se pare ca avem ( sau am avut...) cam aceleasi probleme...In ce a constat acea mica interventie efectuata la frenulum? Cat despre papulele perlate, ai gasit vreun tratament definitiv?
Numai bine si in caz ca gasesc ceva ok o sa postez
0
20-10-2008, ora 09:03
intimate
Nu este medic/terapeut
intimate
Nu stiu daca incalc vreo regula a administratorilor acestui site, dar postez aici linkul siteului de unde m-am informat. E un site ff bun, cu multe informatii utile, care m-au ajutat sa ma "rezolv". Singura problema ar fi ca este in engleza, deci tre' sa te descurci cu engleza.Uite linkul: http://www.male-initiation.net/library/gallery/index.html#start.
Daca nu functioneaza, da-i copy/paste.sunt sigur ca te descurci. Bafta!
0
02-11-2008, ora 12:21
icsulescu
Nu este medic/terapeut
icsulescu
Salut!
M am uitat fugititv pe site ul recomandat de tine, si din cate am vazut, sunt informatii referitoare la frenulum. Despre cealalta problema, si anume papulele perlate, ai gasit ceva modalitati prin care se poate scapa de ele, in afara de terapia laser...ceva leacuri babesti, naturiste, tratamente homeopate ?
Dupa cum probabil ti ai dat seama, prezint si eu cam aceleasi simptome...am ceva retineri sa ma "rezolv" singur in ceea ce priveste frenulumul, cred ca mai repede m as duce la un doctor, ramane de vazut...desi nu as fi un caz atat de grav, nu e vorba de fimoza sau ceva de genul.se decaloteaza complet, dar cum ziceai si tu mai sus, in aceasta pozitie apare acea "presiune" care uneori cam deranjeaza...inca nu s hotarat ce sa fac in privinta frenulumului, dar de acele papule perlate chiar imi doresc sa scap...si cat mai repede
Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: