partenerul meu are o problema?
buna!!!
astazi am facut sex cu prietenul meu.Toate bune si frumoase pana in momentul knd am vrut sa schimbam pozitia. atunci surpriza!penisul mort!am incerkt sa-l aducem iara in erectie dar nimic.oare are el o problema?
astazi am facut sex cu prietenul meu.Toate bune si frumoase pana in momentul knd am vrut sa schimbam pozitia. atunci surpriza!penisul mort!am incerkt sa-l aducem iara in erectie dar nimic.oare are el o problema?
1 comentarii
Nu ne-ai zis varstra lui.Dar daca a avut prima data erectie, nu cred ca are probleme.Se putea intampla din intimidare, poate tu ai fost mai excentrica decat el si l-ai surprins.oricum, data viitoare lasa-te condusa, incurajeaza-l, fi naturala si va iesi bine.Sti ca femeia da tonul pentru ambii parteneri.Si daca chiar se intampla iar, faceti o scurta pauza, un nou preludiu si...bafta!Si nu uita!Preludiul, de multe ori barbatii ca sa arate cat sunt de virili, trec la actiune inainte sa fie o erectie plina si daca da semne de slabiciune...intra in functie creierul si da rateu.Hai sa nu mai vb. la treaba si mai vb. pe urma!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act