Pastila de a doua zi

Pe 19 Am avut un contac ne protejat am luat pastila.. peste doua zile aproximativ am avut contact ne protejat si in26 am avut sângerare de trei zile. Dupa sângerare am avut contacte ne protejate am rămas gravida. Dar întrebarea mea este ca am rămas gravida in ziua cand am luat pastila sau dupa?
1 comentarii

Va rog răspundeți mi urgent ! Trebuie sa aflu daca as fi putu rămâne gravida dupa ce am luat pastila de a doua zi sau doar dupa

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pastila de a doua zi e destul de sigura pentru a peveni sarcina?
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 5Prezervativ rupt, pastila de a doua zi si fara sangerare dupa 7 zile
- 4pilula de a 2 zi
- 2Eficienta Postinor2
- 0Intârziere menstruala dupa pastila escapelle
- 0Escapelle- o lamurire?
- 2Pilula de a doua zi- reacții adverse
- 0Escapelle Urgent
- 0Pastila de a doua zi
- 0EllaOne la 8-9h dupa contact - e eficienta luata dupa ovulatie?
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0Pastila de a doua zi
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 0Analize si pastila de a2a zi
- 0Sângerare inainte de ovulatie
- 1Am citit ca o data ce iti vine menstruatia nu poti fi insarcinta caci ovulul este eliminat
- 0Este normal ca simptomele pilulei contraceptivei de urgenta sa apară după doua saptamani?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi