Pastila de a doua zi
Am oprit administrarea anticoncepționalelor și am întreținut act sexual neprotejat, mențin ca am luat pastila de a doua zi la 4 ore diferența iar după administrarea acesteia am avut un contactat sexual neprotejat la diferența de 8 ore iar partenerul nu a ejaculat înăuntru.exista o posibila sarcina ?
2 comentarii
Buna ziua,
pastila de a doua zi ar trebui sa va protejeze in acest caz, pe viitor insa nu abuzati de administrarea ei deoarece provoaca dereglari hormonale cu impact pe termen lung. Va recomandam pe viitor sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va ajute in alegerea unei metode care sa va protejeze de o sarcina nedorita
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
pastila de a doua zi ar trebui sa va protejeze in acest caz, pe viitor insa nu abuzati de administrarea ei deoarece provoaca dereglari hormonale cu impact pe termen lung. Va recomandam pe viitor sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va ajute in alegerea unei metode care sa va protejeze de o sarcina nedorita
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ce sa fac.. sa iau pilula de a doua zi?
- 4pilula de a 2 zi
- 1Urgent!!!ar trebui sa iau pilula de a doua zi?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 2Urgent! Escapelle
- 29Ameteala, stare de betie, slabiciune, oboseala excesiva, tensiune oculara
- 0Dereglari după Escapelle
- 1prezervativ rupt
- 1Escapelle
- 0Escapelle- o lamurire?
- 0Pastila de a doua zi
- 1Postinor
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 1Escapelle
- 2Postinor
- 0Pastila de a doua zi
- 4Pilula de a doua zi
- 0Efecte pastila de a doua zi
- 1Posibilitate sarcina, act sexual neprotejat cu ejaculare
- 0Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: