pastila omisa in saptamana intai
Buna,
As avea si eu o intrebare va rog daca se poate: iau anticonceptionale Yasmin de 2 ani, nu am omis niciodata o pastila, le iau la ora 20.30 mereu. Luna aceasta insa, in prima saptamana, am omis pastila 5 (joi) si am luat-o in loc de ora 20:30 seara, a doua zi dimineata la ora 6:45 (vineri)(cu ceva mai putin de 12 ore intarziere). Am avut contact sexual vineri seara dupa ce am luat pastila la ora obisnuita 20:30. Exista riscul de a fi insarcinata?Va rog un raspuns cat de urgent. Sunt chiar ingrijorata, nu am omis sau intarziat niciodata o pastila.
Multumesc anticipat.
As avea si eu o intrebare va rog daca se poate: iau anticonceptionale Yasmin de 2 ani, nu am omis niciodata o pastila, le iau la ora 20.30 mereu. Luna aceasta insa, in prima saptamana, am omis pastila 5 (joi) si am luat-o in loc de ora 20:30 seara, a doua zi dimineata la ora 6:45 (vineri)(cu ceva mai putin de 12 ore intarziere). Am avut contact sexual vineri seara dupa ce am luat pastila la ora obisnuita 20:30. Exista riscul de a fi insarcinata?Va rog un raspuns cat de urgent. Sunt chiar ingrijorata, nu am omis sau intarziat niciodata o pastila.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau pastila de a doua zi.. ce sa fac?
- 1am nevoie de ajutor - am uitat pilula
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 3pilula uitata in cea de a doua saptamana.
- 4am uitat o pastila
- 20pastila rigevidon uitata
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 1am sarit peste o pilula
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 1pilula gresita
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
- 0Anticonceptional uitat
- 3Ultima pastila de yaz
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
- 0Uitarea unei pastile Belara
- 3Sunt însărcinată? Ajutor!
Mai multe informații despre: pastila uitata pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: