pastila omisa in saptamana intai
Buna,
As avea si eu o intrebare va rog daca se poate: iau anticonceptionale Yasmin de 2 ani, nu am omis niciodata o pastila, le iau la ora 20.30 mereu. Luna aceasta insa, in prima saptamana, am omis pastila 5 (joi) si am luat-o in loc de ora 20:30 seara, a doua zi dimineata la ora 6:45 (vineri)(cu ceva mai putin de 12 ore intarziere). Am avut contact sexual vineri seara dupa ce am luat pastila la ora obisnuita 20:30. Exista riscul de a fi insarcinata?Va rog un raspuns cat de urgent. Sunt chiar ingrijorata, nu am omis sau intarziat niciodata o pastila.
Multumesc anticipat.
As avea si eu o intrebare va rog daca se poate: iau anticonceptionale Yasmin de 2 ani, nu am omis niciodata o pastila, le iau la ora 20.30 mereu. Luna aceasta insa, in prima saptamana, am omis pastila 5 (joi) si am luat-o in loc de ora 20:30 seara, a doua zi dimineata la ora 6:45 (vineri)(cu ceva mai putin de 12 ore intarziere). Am avut contact sexual vineri seara dupa ce am luat pastila la ora obisnuita 20:30. Exista riscul de a fi insarcinata?Va rog un raspuns cat de urgent. Sunt chiar ingrijorata, nu am omis sau intarziat niciodata o pastila.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15marvelon 21
- 2daca am uitat o pilula ce se intampla?
- 3cred ca am uitat pastila
- 3Am uitat sa iau desorelle 2 zile
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 1Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
- 0am uitat 2 pastile
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 1Pastila uitata
- 0Am uitat o pastila, anticonceptionale Karissa
- 0Penultima pastila uitata. Help!
- 2Pilula 14 uitata
- 0Protectia anticonceptionaleloe
- 0Ajutati-ma! pot rămâne gravidă?
- 1Anticonceptionale
- 0Pastila de Belara uitată.
Mai multe informații despre: pastila uitata pilula contraceptiva uitata