pastila omisa in saptamana intai
Buna,
As avea si eu o intrebare va rog daca se poate: iau anticonceptionale Yasmin de 2 ani, nu am omis niciodata o pastila, le iau la ora 20.30 mereu. Luna aceasta insa, in prima saptamana, am omis pastila 5 (joi) si am luat-o in loc de ora 20:30 seara, a doua zi dimineata la ora 6:45 (vineri)(cu ceva mai putin de 12 ore intarziere). Am avut contact sexual vineri seara dupa ce am luat pastila la ora obisnuita 20:30. Exista riscul de a fi insarcinata?Va rog un raspuns cat de urgent. Sunt chiar ingrijorata, nu am omis sau intarziat niciodata o pastila.
Multumesc anticipat.
As avea si eu o intrebare va rog daca se poate: iau anticonceptionale Yasmin de 2 ani, nu am omis niciodata o pastila, le iau la ora 20.30 mereu. Luna aceasta insa, in prima saptamana, am omis pastila 5 (joi) si am luat-o in loc de ora 20:30 seara, a doua zi dimineata la ora 6:45 (vineri)(cu ceva mai putin de 12 ore intarziere). Am avut contact sexual vineri seara dupa ce am luat pastila la ora obisnuita 20:30. Exista riscul de a fi insarcinata?Va rog un raspuns cat de urgent. Sunt chiar ingrijorata, nu am omis sau intarziat niciodata o pastila.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau pastila de a doua zi.. ce sa fac?
- 5am uitat sa iau pilula. Astept raspuns, va rog.
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 4am uitat sa iau o tableta (au trecut mai bine de 16 ore)
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 4am uitat 2 pilule! urgent!
- 2sunt insarcinata?
- 1omitere pilula 3 yaz
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 9sex neprotejat si pilula uitata = sarcina?
- 1am sarit peste o pilula
- 10ultima pastila
- 6Omitere 3 anticonceptionale
- 1am omis sa i-au o pilula
- 1Pastila uitata
- 0Pilula omisa
- 0Doua zile fara anticonceptionale
- 0Am uitat 2 pilule Yaz
- 0Luna 5 saptamana 2 logest 2 pilule uitate
- 0Penultima pastila uitata. Help!
Mai multe informații despre: pastila uitata pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: