pastila uitata

12-12-2011
Diana06
Nu este medic/terapeut
Diana06
Buna!Am uitat sa iau a doua pastila de AC Karissa si mi-am dat seama abia a doua zi cand trebuia sa o iau pe urmatoarea.Cum fac acum?M-ai iau pastila uitata sau continui sa iau pastilele fara pastila luata?Multumesc!
2 comentarii
0
15-12-2011, ora 10:32
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dacă nu aţi luat pilula uitată, acum mergeţi mai departe cu folia, având grijă să ţineţi cont că protecţia este sigură abia începând cu a 8-a pilulă după cea uitată.
0
30-01-2012, ora 11:17
Evelina28
Nu este medic/terapeut
Evelina28
De 3 luni folosesc anticonceptionale YAZ si vineri am uitat sa iau pila contraceptiva, mi-am adus aminte abia sambata seara. Am luat-o pe cea de vineri si pe cea de sambata, insa atat vineri cat si sambata am avut contact sexual. Mentionez ca pilulele sunt cele din zilele 1-7 ale blisterului. De teama sa nu apara o sarcina am luat Escapelle. In acest caz credeti ca mai poate aparea o sarcina nedorita? Stiu ca pentru inca 7 zile trebuie sa folosesc o metoda suplimentara de contraceptie odata cu pilulele.Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul