Pastile karissa
Buna ziua. Am și eu o nelămurire și va rog sa mă ajutați, daca se poate, mulțumesc.
Am inceput sa iau pastile karissa de 1 luna aprox, adică din data de 12 aprilie. In mod normal pauza mea de 7 zile trebuia să înceapă în data de 2 mai, însă eu am continuat să iau pastilele până în data de 7 mai, din cauza că nu am avut menstra absolut deloc. Adică am luat 26 de zile pastile, consecutiv.
Menstra mea a început să își facă apariția în data de azi 8 mai. Vreau să știu dacă acum trebuie sa incep sa fac pauza de 7 zile sau sa termin și folia aia de 21 de comprimate. Mulțumesc
Am inceput sa iau pastile karissa de 1 luna aprox, adică din data de 12 aprilie. In mod normal pauza mea de 7 zile trebuia să înceapă în data de 2 mai, însă eu am continuat să iau pastilele până în data de 7 mai, din cauza că nu am avut menstra absolut deloc. Adică am luat 26 de zile pastile, consecutiv.
Menstra mea a început să își facă apariția în data de azi 8 mai. Vreau să știu dacă acum trebuie sa incep sa fac pauza de 7 zile sau sa termin și folia aia de 21 de comprimate. Mulțumesc
1 comentarii
Normal dupa ce ati baut cele 21 de pastile tb sa faceti pauza 7 zile si a 8 sa incepeti alta tableta.si mie mi sa recomandat aceste anticoneptionale dar nu stiu cum sa le incep pt ca are si sageti si zilele saptamani
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4yasmine.. cand fac pauza?
- 3sangerarea din pauza de 7 zile
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 6sunt protejata si in cele 7 zile de pauza?
- 5in cele 7 zile de pauza daca ai contacte sexuale poti ramane insarcinata?
- 4nu am ramas inca insarcinata
- 3Pauza la anticonceptionale!
- 3Pauza anticonceptionale
- 1pauza o zi in sase zile de ciclu
- 1Ma ingras daca fac pauza de la Marvelon?
- 3Pauza doar 4 zile intre folii Logest !!!
- 3Pauza si administrarea logestului...
- 5tri-regol si pauza de 7 zile dintre folii - sunt protejata?
- 5Pauza la anticonceptionale.. menstruatia nu vine
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 3Pauza de 7 zile
- 1anticonceptionale si pauza
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
- 0Pauza anticoncepționale.
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: