Pastile karissa
Buna ziua. Am și eu o nelămurire și va rog sa mă ajutați, daca se poate, mulțumesc.
Am inceput sa iau pastile karissa de 1 luna aprox, adică din data de 12 aprilie. In mod normal pauza mea de 7 zile trebuia să înceapă în data de 2 mai, însă eu am continuat să iau pastilele până în data de 7 mai, din cauza că nu am avut menstra absolut deloc. Adică am luat 26 de zile pastile, consecutiv.
Menstra mea a început să își facă apariția în data de azi 8 mai. Vreau să știu dacă acum trebuie sa incep sa fac pauza de 7 zile sau sa termin și folia aia de 21 de comprimate. Mulțumesc
Am inceput sa iau pastile karissa de 1 luna aprox, adică din data de 12 aprilie. In mod normal pauza mea de 7 zile trebuia să înceapă în data de 2 mai, însă eu am continuat să iau pastilele până în data de 7 mai, din cauza că nu am avut menstra absolut deloc. Adică am luat 26 de zile pastile, consecutiv.
Menstra mea a început să își facă apariția în data de azi 8 mai. Vreau să știu dacă acum trebuie sa incep sa fac pauza de 7 zile sau sa termin și folia aia de 21 de comprimate. Mulțumesc
1 comentarii
Normal dupa ce ati baut cele 21 de pastile tb sa faceti pauza 7 zile si a 8 sa incepeti alta tableta.si mie mi sa recomandat aceste anticoneptionale dar nu stiu cum sa le incep pt ca are si sageti si zilele saptamani
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Cat se face pauza dupa 3 ani de antic.?
- 3dilema
- 2e recomandat sa fac pauza de la anticonceptionale?
- 6sunt protejata si in cele 7 zile de pauza?
- 2Pauza de dupa pilule
- 3in perioada de pauza sunt protejata in continuare?
- 4cand trebuie facuta pauza?
- 4logest pauza
- 3Pauza la anticonceptionale!
- 1pauza o zi in sase zile de ciclu
- 0pauza in contraceptie
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 5tri-regol si pauza de 7 zile dintre folii - sunt protejata?
- 4Menstruatie intarziata dupa pauza la anticonceptionale
- 2pauza anticonceptionale 4 zile
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 0Pauza anticoncepționale.
- 0Pauza de 7 zile la anticonceptionale
- 0Întrerupere anticoncepționale si reluare
- 1Pauza de 7 zile între contraceptive
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: