Pastile karissa

Buna ziua. Am și eu o nelămurire și va rog sa mă ajutați, daca se poate, mulțumesc.
Am inceput sa iau pastile karissa de 1 luna aprox, adică din data de 12 aprilie. In mod normal pauza mea de 7 zile trebuia să înceapă în data de 2 mai, însă eu am continuat să iau pastilele până în data de 7 mai, din cauza că nu am avut menstra absolut deloc. Adică am luat 26 de zile pastile, consecutiv.
Menstra mea a început să își facă apariția în data de azi 8 mai. Vreau să știu dacă acum trebuie sa incep sa fac pauza de 7 zile sau sa termin și folia aia de 21 de comprimate. Mulțumesc
Am inceput sa iau pastile karissa de 1 luna aprox, adică din data de 12 aprilie. In mod normal pauza mea de 7 zile trebuia să înceapă în data de 2 mai, însă eu am continuat să iau pastilele până în data de 7 mai, din cauza că nu am avut menstra absolut deloc. Adică am luat 26 de zile pastile, consecutiv.
Menstra mea a început să își facă apariția în data de azi 8 mai. Vreau să știu dacă acum trebuie sa incep sa fac pauza de 7 zile sau sa termin și folia aia de 21 de comprimate. Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pauza anticonceptionale
- 3protectie in cele 7 zile de pauza
- 3Cat se face pauza dupa 3 ani de antic.?
- 4Pot ramane insarcinata?
- 2e recomandat sa fac pauza de la anticonceptionale?
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 47cum actioneaza Mercilon?
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 3pauza de anticonceptionale
- 5intrerupere de anticonceptionale
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 5tri-regol si pauza de 7 zile dintre folii - sunt protejata?
- 4Menstruatie intarziata dupa pauza la anticonceptionale
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 1anticonceptionale si pauza
- 0pauza mai mare de 8 zile contraceptive yasmine
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
- 0Întrebare pauza anticonceptionale
- 0Pauza anticoncepționale.
- 0Întrerupere anticoncepționale si reluare
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale