Pata de pe piept
Buna ziua din nou, dle.doctor Mihalache!Am mai fost ajutata de dvs., am primit un diagnostic exact online(ganglion inelar) pt.care va multzumesc frumos!Alt caz alta persoanä, un barbat, bäruia i-a apärut o pata rotunda pe piept, intre sini, este rotundä, de cca.6 cm.diametru si a apärut sub aspect de punctuletze rosii, mici ca si impunsaturile de ace(pe unele portziuni fiind mai dese, pe altele mai rare=parca ar fi un desen), iar in decurs de 1-2 ore au devenit vinetzii, nu prezintä mancarimi, si este aceastä singurä pata pe suprafatza intregului corp, a apärut duminicä noaptea si incä persistä, neschimbinduse aspectul.As fi dorit sä vä trimit o foto a acestei pete, dar nu este posibil.Vä multzumesc anticipat pt.räbdarea de a citi mesajul meu si pentru raspunsul dumneavoastra!O zi excelenta!
1 comentarii
Cred ca era vorba de "granulom inelar" nu de "ganglion inelar"!
Pata despre care vorbiti poate fi datorata unei dermatite seboreice (daca barbatul mai are si matreata sau cojite pe scalp) sau poate fi o ciuperca.
Pata despre care vorbiti poate fi datorata unei dermatite seboreice (daca barbatul mai are si matreata sau cojite pe scalp) sau poate fi o ciuperca.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut