pata rosie la subrat!!!
buna ziua, am o problema care ma sacaie de o luna incoace, sa va explic pe scurt ce am patit: m-am ras la subrat(cam o data la 3 saptamani fac lucrul asta)si in prima faza am avut doar o iritatie dar am zis ca trece, doar ca acum la ambele brate, mi-au aparut pete rosii care daca sunt uscat devin un pic vinete si am si o senzatie de mancarime, ce as putea sa fac, ce sa iau, ce ar putea fi. Mentionez ca nu am probleme cu igiena sau boli de piele.
multumesc!!!!!!!
multumesc!!!!!!!
3 comentarii
Ar putea fi un intertrigo sau eritrasma.cumpara-ti o crema Pimafucort si aplica local de doua ori pe zi.sa imbraci peste piele numai bumbac.sa folosesti aparate de ras de unica folosinta, il arunci dupa utilizare.fara deodorant, antiperspirant direct pe piele, pana te vindeci.
lama nu trebuie sa o treceti si prin zona inchinala si la subrat si pe picioare ca duceti ciuperca peste tot, asa cum am facut eu si o sa faceti tratament cu antimicotice 3 luni de zile pana trece.
Acum 2 luni mi-a iesit un dul nedureros la axila. nu i-am dat importanta, s-a retras de la sine iar acum mi-a iesit altul in acelasi loc, rosu si dureros! Ce e de facut ?:(
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 65pete rosii pe piele
- 3inflamatii repetate
- 3m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 6pete rosii la subsuoara
- 7pete rosii care se extind
- 2pete rosii mari pe corp, ochi inflamati, intoxicatie alimentara
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 3pete rosii in zona axilei
- 1Pete rosii pe piele, problema ciudata, ajutor!!
- 0afectiuni ale pielii
- 3Puncte rosii pe maini, torace - pete si cred
- 1I-a aparut din senin, o pata pe picior rosie care il ustura
- 3Pete rosii, lichid transparent.
- 2Boala de piele agravanta
- 2Pete rosii pe piept si pe fata
- 0Pete roșiit pe mâini și pe picioare cu mâncărime
- 1Pete rosii pe maini, pozitionate pe monturi
- 0Pete pe corp- bebelus 6 luni
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: