Pata rosie langa gura!!
Buna ziua,
Am 25 de ani, si de la varsta de 16 ani am o pata rosie intre buza inferioara si barbie. Specific k e putin umflata, si nu e tot timpul la fel de rosie: uneori isi pierde din intensitatea culorii, alteori se inflameaza grav. Specific ca nu ma mananca.
Am consultat acum mai multi ani un doctor dermatolog care mi'a recomandat unguentul: Nidoflor, care are un efect de scurta durata.
Stie cineva despre ce e vorba si cum se trateaza ??
Cu stima !
Am 25 de ani, si de la varsta de 16 ani am o pata rosie intre buza inferioara si barbie. Specific k e putin umflata, si nu e tot timpul la fel de rosie: uneori isi pierde din intensitatea culorii, alteori se inflameaza grav. Specific ca nu ma mananca.
Am consultat acum mai multi ani un doctor dermatolog care mi'a recomandat unguentul: Nidoflor, care are un efect de scurta durata.
Stie cineva despre ce e vorba si cum se trateaza ??
Cu stima !
2 comentarii
Buna ziua,
Incercati in primul rand sa va dati seama in ce conditii leziunea se accentueaza ( raceli, anumite produse de ingrijire zilnica, produse utilizate pentru curatenie, etc) si, pe cat posibil, incercati sa excludeti factorii declansatori.
Poate nu v-ar strica sfatul unui alt dermatolog.
Numai bine,
Incercati in primul rand sa va dati seama in ce conditii leziunea se accentueaza ( raceli, anumite produse de ingrijire zilnica, produse utilizate pentru curatenie, etc) si, pe cat posibil, incercati sa excludeti factorii declansatori.
Poate nu v-ar strica sfatul unui alt dermatolog.
Numai bine,
Factorii declansatori cred ca sunt oboseala si stresul. Nu le pot controla tot timpul, de asta ma gandeam ca ar trebui sa fie un remediu pentru ea !
Va multumesc.
Va multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese