pata rosie pe penis
Salut! Am si eu o mica problema cu pielea penisului meu. In dreptul orificiului prin care iese urina si sperma, pe partea stanga am o pata mica rosie. Ea am observat ca nu evolueaza insa in conditii normale are o culoare un pic mai inchisa decat cea a pielii din respectiva zona si doar cand ma excit si este penisul erect se intoseste un pic mai mult. Cred ca imi da si o mica stare de mancarime! Ce poate fi? Carui medic trebuie sa ma adresez? Daca o sa am o relatie sexuala e vreo problema (oral si norma - la asta ma refer )?
4 comentarii
Ar fi bine sa te consulte un medic dermatolog.
si credeti ca e ceva periculos? adica pot ramane urme iremediabile?
Eu nu cred nimic, deoarece nu am vazut leziunea.
intrebare.Am varsta de 43 ani si de o luna de zile in timpul ejaculari sperma are o culoare rosie, mentionez ca nu simt nici o durere in timpul actului sexual, sa fie din cauza vreunei vene care iriga penisul ?ce trebuie sa fac ?exista vreun tratament ?
va multumesc anticipat ptr sfat.
va multumesc anticipat ptr sfat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mici leziuni dureroase pe penis
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 7boala ciudata de penis
- 15Vegetatii veneriene
- 10vreun medic UROLOG pe aici???
- 8niste pete ciudate
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 3secreti ale penisului
- 3In 6 luni mi s-a micsorat penisul semnificativ
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 0Problema legata de penis
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 2Secretie branzoasa pe capul penisului
- 2Un fel de 'ciuperca' pe penis.
- 13penis decalotat de tot si cand e in stare flasca si cand e in stare de erectie
- 0Exfolierea pielii de pe penis
- 0Problemă penis !!
- 1Frenulum scurt?
- 0Par pe penis
- 0Piele uscata si crapata pe penis
Mai multe informații despre: Penisul pete pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: