patila de a 2 a zi-POSTNOR
buna.am si eu o intrebabre daca se poate.acum 2 luni am avut contact cu prietenul meu, contact protejat, dar s-a spart prezervativul si a ejaculat.in consecinta am luat postinor.acum, azi, 31 iulie, dupa 2 luni s-a intamplat sa se sparga iarasi.ce ma fac?pot sa iau iar postinor la o perioada asa scurta de rtimp?ce mi se poate intampla?am inteles ca nu e bine sa se ia asa des.m-am spalat bine inauntru dupa contact dar nu cred kasta mai conteaza..menstruatia trebuie sa imi vina prin 6 august, adica peste o saptamana...sa iau postinor????
mersi
mersi
1 comentarii
Postinor se ia doar de doua ori pe an.Eu nu cred ca ai ramas insarcinata. Daca-l vei lua vei avea dereglari de ciclu, hemoragii mai mult decat trebuie.Acum tu faci cum vrei, ori iei Postinor, ori astepti ciclul [ ar fi mai indicat ].Atentioneaza-l pe prietenul tau sa invete sa-si puna corect prezervativul, caci nu reuseste decat sa-ti faca tie rau ; aceste pilule iti dau peste cap organismul d.p.d.v. hormonal.Daca ai o relatie stabila, constanta, mai bine iei tu pilule contraceptive zilnice si scapati de stress.Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?