Pauza de 7 zile Diane 35

18-01-2011
dianacristina91
Nu este medic/terapeut
dianacristina91
am 19 ani si e prima data cand folosesc anticonceptionale(diane 35)..din neatentie nu am facut pauza de 7 zile din data de 12 noiembrie(cand am inceput sa la iau) si de atunci pana in 13 ianuarie nu am facut pauza.desigur ciclul nu a aparut, iar acum sunt in a 5 a zi de pauza si tot nu a venit.am scurgeri maronii.as vrea sa stiu daca ar fi bine sa opresc administrarea drajeurilor sau sa contiu sa ia dupa aceste 7 zile de pauza.daca ultima zi in care am luat a fost in 13(joi) cand ar trebuit sa le iau?
1 comentarii
0
18-01-2011, ora 19:42
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Daca ultima zi cu pilule a fost 13, trebuie sa reluati (daca doriti tratament hormonal) in ziua de 21, care cade intr-o vineri. Veti reincepe mereu folie noua vinerea, fiindca 28 este multiplu intreg de 7.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul