pauza de diane 35
Buna ziua,
Iau Diane 35 din aprilie anul trecut si m-am gandit ca ar fi bine sa fac o pauza, dar nu stiu exact de cat 1 luna - 2 luni? Aceasta pauza este neaparat necesara? Inainte aveam ciclul foarte neregulat, cu intarzieri mari (inainte sa iau imi intarziare vreo 60 de zile si tot nu-mi venise, mi-a venit abia dupa ce am terminat folia de Diane 35). In aceasta pauza este sa nu-mi vina? Si daca nu-mi vine cand sa incep sa iau o noua folie?
Va multumesc frumos.
Iau Diane 35 din aprilie anul trecut si m-am gandit ca ar fi bine sa fac o pauza, dar nu stiu exact de cat 1 luna - 2 luni? Aceasta pauza este neaparat necesara? Inainte aveam ciclul foarte neregulat, cu intarzieri mari (inainte sa iau imi intarziare vreo 60 de zile si tot nu-mi venise, mi-a venit abia dupa ce am terminat folia de Diane 35). In aceasta pauza este sa nu-mi vina? Si daca nu-mi vine cand sa incep sa iau o noua folie?
Va multumesc frumos.
1 comentarii
1. Pauzele nu sunt necesare. De fapt, nu aveti practic nici un avantaj facand pauza, in schimb va expuneti efectelor advrese specifice intreruperii si initierii tratamentului.
2. Printre aceste efecte specifice sunt si tulburarile de ciclu. Deci, este posibil sa nu apara menstruatia in pauza sau sa apara la o data neprecizabila.
3. In cazul de mai sus, puteti reincepe pilulele oricand doriti, avand grija sa:
-excludeti posibilitatea unei sarcini la reinceperea tratamentului hormonal
-va protejati suplimentar in primele 7 zile.
2. Printre aceste efecte specifice sunt si tulburarile de ciclu. Deci, este posibil sa nu apara menstruatia in pauza sau sa apara la o data neprecizabila.
3. In cazul de mai sus, puteti reincepe pilulele oricand doriti, avand grija sa:
-excludeti posibilitatea unei sarcini la reinceperea tratamentului hormonal
-va protejati suplimentar in primele 7 zile.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dilema
- 4intrebare: sunt protejata in perioada de pauza?
- 2e recomandat sa fac pauza de la anticonceptionale?
- 2pauza o luna de anticonceptionale??
- 4am luat o tableta de Diane 35, dupa a urmat pauza de 7 zile
- 47cum actioneaza Mercilon?
- 3ce riscuri il pot supune pe bebe daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile?
- 5in cele 7 zile de pauza daca ai contacte sexuale poti ramane insarcinata?
- 3Pauza anticonceptionale
- 4trebuia sa fac pauza si nu am mai facut
- 4Menstruatie intarziata dupa pauza la anticonceptionale
- 0Pauza anticonceptionale, dereglare sau sarcina?
- 6Pauza 7 zile si lipsa menstruatie
- 2Pauza de 6 zile in loc de 7 la anticonceptionale
- 0Conceptionale karissa
- 0Cand pot reincepe anticonceptionalele?
- 0Amenoree cu anticonceptionale
- 0Protectia pauzei de 7 zile la Desorelle
- 0Contraceptive fara pauza între blistere
- 1Pastile karissa
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: